Foto: Kanal5/Instagram

Phillipe Cohens liv efter uppbrottet med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och hennes ex-pojkvän Phillipe Cohen syntes flitigt till i rutan och på sina egna sociala medier under åren ihop. Där fick fansen följa parets både tuffa tider och fina stunder tillsammans.

Att det var en stormig relation är knappast någon hemlighet, och enligt Svensk dam hann de bryta upp nio gånger under sina tio år tillsammans innan det faktiskt tog slut på allvar.

Phillipe var ofta med i realityserien ”Wahlgrens värld” där tittarna fick följa Biancas tårar, såväl som glädjestunder, under relationen. Men 2022 valde de att avsluta sitt förhållande en gång för alla.

– Jag trodde jag behövde ha honom för han är min grund, vilket gjorde att jag blev så lost. Nu vet jag så tydligt vem jag är. Alla mina svar hittar jag i mig själv, har Bianca sagt i podcasten ”Det skaver” enligt tidningen.

Efter att de lämnat relationen har de nu kunnat ses utan intriger och istället funnit en respekt för varandra.

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, förklarade Bianca för Expressen 2023.

Så lever Phillipe Cohen idag

Efter uppbrottet har Bianca gjort alltifrån sin egna talkshow, till att utveckla arbetet med sminkföretaget Caia, ägnat sig åt entreprenörskap och diverse olika samarbeten.

När hon nyligen fick frågan på sin Instagram under en frågestund gällande om hon har kille eller är singel svarade hon så här enligt Hänt:

”Oj gud ingen aning hur privat jag ska vara eller ej i denna fråga haha. Jag är singel men dejtar och har väldigt väldigt kul som singel just nu.”

Phillipe å sin sida är sedan ungefär ett och ett halvt år tillsammans med Rebecca Lindbergh Thor och enligt Nyheter24 bor paret tillsammans i en lägenhet på Östermalm. I samband med hennes födelsedag valde han att dela med sig av en fin hyllning till flickvännen.

”Stort grattis på födelsedagen till den snällaste och vackraste av dom alla!,” skrev han då.

Han arbetar fortsatt med mat.

Här kan du se ett bild på paret:

LÄS MER