Pierce Brosnans söner har växt upp – och är en ung pappa upp i dagen

Pierce Brosnan har förlorat två av sina nära i livet.

Först dog hans första fru Cassandra Harris i äggstockscancer 1991, 43 år gammal. Sedan förlorade han sin dotter Charlotte i samma sjukdom 2013.

”Charlotte kämpade mot cancern med sällsynt elegans och mänsklighet, mod och värdighet. Våra hjärtan tyngs nu efter förlusten av vår kära, vackra flicka. Vi ber för henne, och för att botemedlet för den här eländiga sjukdomen snart kan vara möjlig. Vi tackar alla för era hjärtliga kondoleanser”, skrev filmskådespelaren i ett uppmärksammat och känslosamt uttalande som spreds över världen då.

Brosnan gifte sig med sin nuvarande fru Keely Shaye Smith för 25 år sedan och nyligen firade de jubileum. Tillsammans har de två söner – Dylan, 21, och Paris, 17, som båda gjort karriär inom modebranschen.

Pierce Brosnan är av tidernas mest kända skådespelare. Han är en ikon i filmvärlden och många förknippar nog honom med James Bond agent 007, där han charmat miljontals hjärtan över hela världen.

Nu är stjärnan aktuell i en av rollerna i storfilmen Mamma Mia! Here we go again.

Han är också en stolt familjefar, och sönerna Dylan och Paris har nu gjort karriär som modeller, skriver Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Möt Paris. Han är 17 år och har gjort sig ett namn på catwalks i världen.

Hans kända pappa finns förstås där för att stötta honom.

”Så stolt över dig, älskade Paris, du sken klarast av alla … tack för att du fick ut din pappa ur huset för att fira den amerikansk ikon Ralph Laurens livsverk” skriver Pierce Brosnan i en hyllning till sonen på Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Även storebror Dylan arbetar i dag som modell.

https://www.instagram.com/p/BZfKDH1huvr

Han har också ett band som heter Raspberry Blonde.

https://www.instagram.com/p/BTAza2QBh42

Jag är säker på att både Pierce och Keely är stolta över sina pojkar! Dela gärna vidare så att andra också får se detta.