Prins Louis ställer frågor om sin farbror Harry

Prins Harry och prins Louis.

Foto: Shutterstock ,TT/Alberto Pezzali

Prins Harry hade en fin relation med sina brorsbarn innan han bestämde sig för att lämna Storbritannien bakom sig och flytta till USA. Prins Williams yngsta, prins Louis, var dock bara två år när familjen splittrades. Enligt kungliga experten Lydia Alty har nu barnen börjat ställa frågor om sin farbror.

Det har gått fyra år sedan prins Harry och hertiginnan Meghan Markle avsade sig sina kungliga uppdrag och flytta till Kalifornien. Hertiginnan hade under en tid känt sig illa till mods över hur hon hade behandlats och trivdes inte längre i sällskapet av sin svärfamilj.

Prins Harry och Meghans relation till kungafamiljen blev infekterad

Många ställde sig kritiska till parets beslut, men det är inget jämfört med vad de kände ett år senare. Då bestämde sig nämligen Harry och Meghan berätta för hela världen om kungafamiljens beteende i en stor intervju med Oprah Winfrey, 2021.

Sedan dess har relationen mellan prinsparet och resten av familjen varit infekterad och det är många som ännu inte förlåtit honom för det han gjorde.

En av dem är hans bror, prins William, som han idag har knapp till ingen kontakt alls med idag, och Harry har inte träffat sin bror under sina senaste besök i landet.

Ju mer tiden går desto mer glider bröderna ifrån varandra. Men det gäller inte bara de två, Harry har förlorat kontakten helt med sin brorsbarn, prins George, prinsessan Charlotte, och prins Louis.

Innan familjerelationen blev infekterad hade Harry en nära kontakt med både George och Charlotte, och visade vid flera tillfällen att han även ville vara nära yngsta sonen prins Louis. Men Louis var endast två år gammal när Harry valde att flytta.

Prinsbarnen har börjat ställa frågor om sin farbror

Medan prins George och prinsessan Charlotte säkert har minnen och fina stunder av att umgås med Harry, har inte Louis det. Huruvida barnen förstår exakt varför deras farbror inte längre är närvarande är oklart – men det kan snart förändras.

I en intervju med GB News berättade kungliga experten Lydia Alty att de tre kungliga barnen ‘troligen ställer frågor’ om Harry och vad som egentligen hände när han lämnade.

Prins Harry brukade stå sin bror, prins William, mycket nära. Han var också väldigt nära prins Williams fru, prinsessan av Wales, och deras barn, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis,” sa hon.

Harry var även nära sin far, trots rapporter och påståenden från honom om motsatsen. Nu när kungligheterna har gått skilda vägar och, så vitt vi vet, inte pratar med varandra, kommer detta ha påverkat George, Charlotte och Louis.

Lydia Alty avslutade: ”Hans brorsöner och brorsdotter undrar förmodligen varför de inte har sett sin farbror och sina kusiner.

Hoppas ni alla kan försonas snart!

LÄS MER:
* Prins Harry borde lämna USA – men inte ta barnen med sig
* Meghan Markles gåvor till sina anställda

Exit mobile version