Relationen bekräftad: ”Så rolig att vara ihop med”

I tidigare tv-produktioner som förra Hollywoodfrun Gunilla Persson medverkat i så har hon visat sig ha lätt för att hamna i konflikt med folk. Därför var det många som spekulerade i vad som skulle kunna hända i årets ”Biggest loser VIP” som Gunilla medverkar i under hösten.

Men under inspelningarna i somras kom Gunilla en av deltagarna ovanligt nära: Kalle Moraeus.

De veckor deltagarna i Biggest Loser VIP tillbringar på slottet får de bo tillsammans med de andra deltagarna, vilket kan vara både ris och ros. Gunilla Persson, 59, är van vid att hamna i konflikter framför tv-kamerorna, men när hon var tillsammans med en av de andra deltagarna – Kalle Moraeus, fanns det enbart kärlek i rummet.
– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig, berättar Gunilla för Aftonbladet.

”Så rolig att vara ihop med”

Gunilla berättar att hon funnit en vän för livet i Kalle, då de trots sina många olikheter skrattade mycket ihop.
– Det bästa med honom är att han var så rolig att vara ihop med. Det vi bland annat hade gemensamt är kärleken till våra döttrar. Vi lever båda två för våra barn.

För Aftonbladet berättar Gunilla att Kalle bjudit in henne till Orsa, och att han är lika välkommen hem till henne, då det inte finns något ont i honom.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Jag kan förstå att det är lätt att tycka om Kalle Moraeus. Dela om du också tycker att han är en beundransvärd människa.