Foto: TV4, TT/Bertil Ericson

Rickard Olssons ord om kärleken – talar ut om känslorna för nya tjejen Cathrine

Tv-profilen Rickard Olsson har en ny kärlek.

Nu visar han upp sin kärlek Cathrine Hardenborg på sociala medier och talar om för sina följare om oanade talangen som fick honom på fall.

”Man kan inte vara annat än kär…”, skriver Rickard Olsson.

Rickard Olsson har en lång erfarenhet av jobb inom såväl radio som tv. Han har bland annat styrt skutan i program som ”Bingolotto” och ”Vem vet mest”.

Nu för tiden är Olsson aktiv som radiopratare. Hans stämma har bland annat kunnat höras i P4:s ”Karlavagnen” och på Star FM – samt som programledare för Afterwork-TV reseprogram ”Nyfiken På”.

Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya tjej

Nyligen kom profilen med ett nytt besked om kärlekslivet. För tidningen Hänt avslöjade Rickard att han numera är tillsammans med svenska supermodellen och skådespelaren Cathrine Hardenborg.

Cathrine prydde många tidningsomslag på 80-talet och bland annat dejtat världsartisten Prince en gång i tiden.

Rickard och Cathrine har träffats under en längre tid, men enligt programledaren tar

– Inte mer än att vi ses och har gjort en längre tid. Tillräckligt länge för att våga sticka ut hakan och säga att vi ses och har kul. Jag har ju alltid slagit på stora trumman och öppnat upp mig på mittuppslag om stora kärleken och se hur det har gått. Nu gör vi detta med små bokstäver i telegramform istället, skriver Rickard Olsson i ett meddelande till Nöjeslivet.

Rickard Olssons nya ord om kärleken Cathrine – oanade talangen gjorde honom knäsvag

Men nu verkar det som att Rickard har tagit ett steg fram i förhållandet. Han har nämligen valt att offentliggöra sina känslor för Cathrine på sociala medier.

I video som på Olsson delar på Instagram syns Cathrine jobba i trädgården och Rickard avslöjar för sina följare att han är förälskad.

Man kan inte vara annat än kär i en tjej som lyssnar på Anarchy in the UK å plockar ogräs i rabatten”, skriver Rickard

Vad kul att du har hittat kärleken igen Rickard!

Vi önskar er all lycka.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev