Foto: TV4, Youtube/Instagram

Rickard Söderbergs nya steg i relationen med kärleken – bekräftar stora beslutet ihop

Operastjärnan Rickard Söderberg gör gemensam sak med maken Anders.
Här är parets nya stora beslut i relationen.
– Ett ljuvligt litet projekt, samtidigt som det är en utmaning, skriver artisten.

Rickard Söderberg, 47, är en av landets mest älskade operasångare. Tenoren med ursprung i Halmstad, har framför allt blivit känd för en större publik i samband med sin medverkan i stora underhållningsprogram på tv.

År 2013 ledde han sin kör till en tredjeplats i underhållningsprogrammet Körslaget på TV4. Det var den sista säsongen av körprogrammet i kanalen. Tre år senare ställde Söderberg sen upp i Let’s dance – där han dansade sig kvar i flera veckor.

Däremellan har han bland annat tävlat i Melodifestivalen och även sjungit i Allsång på Skansen. Söderberg har dessutom släppt flera album och haft olika roller på teaterscenen, bland annat i ”Trollflöjten” på Malmö Opera.

I tv-sammanhang har han bland annat bjudit på följande oförglömliga ögonblick, då han för några år sedan framförde Tommy Körbergs ”Stad i ljus” under Musikhjälpenveckan i SVT och Sveriges Radio.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Men nu är Söderberg aktuell av en helt annorlunda – och ny – anledning.

Han har nämligen fattat ett stort beslut tillsammans med maken Anders. Det är ett projekt som de nu tillsammans sjösätter.

Artikeln fortsätter under bilden.

Paret ger nämligen ut en receptbok, och enligt Söderberg görs detta utan något förlag i ryggen. I stället ger de ut boken på egen hand.

– Att ge ut en receptbok med Anders har varit ett ljuvligt litet projekt, samtidigt som det är en utmaning… för vi har så olika sätt att arbeta och så olika smak, skriver Rickard Söderberg på Instagram.

Artisten förklarar att de båda har lite olika drivkrafter. Själv beskriver sig Söderberg som måldriven medan kärleken drivs mer av inspiration.

LÄS MER: Rickard Söderbergs förtvivlan – gripande orden om sorgliga dödsfallet i familjen: ”Så saknad”

– Idéerna kommer från mig, genomförandet från honom och avslutandet från mig. Detta avspeglar sig också i våra smaker. Han älskar att förvalta och förädla tydliga, traditionella smaker medan jag njuter av att experimentera och utforska gränserna för vad som går att äta, eller ens är gott, skriver Söderberg.

Det verkar som om paret bjuder på en salig blandning av recept.

– Därför är resultatet så spretigt, på bästa tänkbara sätt. För det är oss båda. Knäppa kakor med blommor från mig, och anrika maträtter enligt konstens alla regler från honom.

Stort lycka till säger vi till Rickard och Anders!

Dela gärna vidare inlägget på Facebook för fler nöjesnyheter i ditt flöde.