Foto: Henrik Montgomery/TT, Anders Wiklund/TT

Rolf Lassgård och kärleken Beatrice ville hålla relationen hemlig – nu träder hon fram

Det var två år sedan som Rolf Lassgård avslöjade att han hade träffat kärleken på nytt. Men skådespelaren bestämde sig samtidigt att hålla relationen hemlig och berättade inte mer än att nya flickvännens namn var Beatrice.

Men nu träder Beatrice fram och berättar om hur paret träffades och varför de höll relationen för sig själva, i en intervju med Expressen.

– Är man kär och förälskad så vill man ju vara i det själv, säger hon.

Rolf Lassgård är en av våra mest meriterade och omtyckta skådespelare med flera decennier av framträdanden framför såväl filmduken som teaterscenen.

Han har haft betydande roller i filmer som ”Min store tjocka far”, ”Min pappa Marianne” och ”En man som heter Ove”, för att nämna några få. Skådespelaren är ständigt aktuell i nya produktioner och härnäst ska stjärnan medverka i nya tv-serien ”Whiskey on the rocks” som behandlar ubåtskrisen 1981.

Rolf Lassgård hittade kärleken på nytt 2022

Men den stora snackisen kring Rolf har den senaste tiden varit hans hemliga kärlek Beatrice.

Rolf var gift i många år med Birgitta Lassgård, som han även har tre barn ihop. DE träffades på Skånska teatern i Landskrona i slutet på 70-talet och var sedan gifta fram till 2021, då de bestämde sig för att gå skilda vägar.

Men Rolf skulle inte leva som singel länge. Ett år efter skilsmässan avslöjade Rolf Lassgård nämligen att han hade träffat en ny kärlek. Men han ville inte berätta mer än hennes förnamn, Beatrice.

Nu har det gått två år sedan Rolf bröt nyheten om sin relation och Rolf och Beatrice är numera sambos. Även om hon synts på bilder med Rolf vid enstaka tillfällen är han fortfarande återhållsam när han pratar om kärleken.

Därför ville Rolf Lassgård och Beatrice hålla relationen hemlig

Men i en ny intervju med Expressen träder nu Beatrice Johansson fram och berättar om parets första möte sommaren 2022.

– Jag var pressansvarig för Rickard Hoberts film som han var med i. Vi jobbade tillsammans och det var inget mer med det, men så hände det något. Vi är väldigt lika på många sätt. Men det visste man inte då, men ibland kan man ha en föraning om en människa att det finns något där, säger Beatrice.

Vidare berättar Beatrice om anledningen bakom deras beslut att hålla relationen hemlig.

– Vi resonerade väl att vi ville hålla det för oss själva, som alla andra vill egentligen. Det vill man ju, är man kär och förälskad så vill man ju vara i det själv. Sedan berättar man det väl för sina närmsta vänner och familj. Men det var bara så enkelt, säger hon till tidningen.

Ni passar så bra ihop, Rolf och Beatrice.

Vi önskar er all lycka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev