Så lever Casper Janebrinks exfru Helena Janebrink idag

Casper Janebrink och Helena Janebrink gick skilda vägar i februari 2022, efter 23 år tillsammans. Så här ser hennes liv ut idag, efter skilsmässan.

Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink och Helena Janebrink var ett par i över 20 års tid och hann uppleva mycket tillsammans.

Tidigare har hon berättat hur det gick till när paret träffades.

– Caper var helt galet förälskad. Själv hade jag kille, så jag var inte förälskad i honom överhuvudtaget. Det var Casper som låg på. Han ville förlova sig, gifta sig och skaffa barn, han var riktigt ettrig. Själv var jag nog inte riktigt redo för det, men jag var väl ung och dum, har Helena sagt till Hänt.

Därefter slog kärleken till mellan dem och tillsammans har de barnen Alice och Felix.

Casper Janebrinks nya flickvän efter skilsmässan

Men i februari 2022 bekräftade paret att de valt att gå skilda vägar.

Bara några månader därefter gick Casper ut med att han funnit kärleken på nytt i 20 år yngre Therese, och att de dessutom väntade barn tillsammans.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sade Casper till GT då.

2002-02-14. Grammisgalan på Globen, Stockholm. Bild (fr.v.): Helena Gustavsson, Artisten Casper Janebrink ( Arvingarna ) , Therese Larsson och artisten Lasse Larsson (Lasseman, Arvingarna ) Foto: Peter Lydén/TT
Arkivfoto: 2002-02-14. Grammisgalan på Globen, Stockholm. Bild (fr.v.): Helena Gustavsson, Artisten Casper Janebrink ( Arvingarna ) , Therese Larsson och artisten Lasse Larsson (Lasseman, Arvingarna ) Foto: Peter Lydén/TT

Även i Aftonbladet talade han ut om tankarna kring otrohet.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa han då.

Så lever Helena Janebrink idag

Att hela situationen blev tuff för Helena kan nog vem som helst förstå, och tidigare har hon berättat om sina känslor för Hänt.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, sade hon då Hänt.

Efter att hon och Casper gått skilda vägar valde hon att flytta till en ny lägenhet.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Det är en fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, har hon sagt till Hänt.

I en kommentar till GT har hon sagt att det kändes härligt att få starta om på en ny kula, enligt Allas.

– Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv.

Helena Janebrink
Foto: Facebook/ Helena Janebrink

Vi önskar dig allt gott, Helena!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev