Så lever Jonas Malmsjö idag – karriär, familj, barn, filmer och ålder

Jonas Malmsjö, Marie Göranzon, Jan Malmsjö

Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX / Kod 10090 ttfeature/ TT

Med två av branschens största namn till föräldrar är det kanske inte speciellt oväntat att även Jonas Malmsjö valde en karriär inom underhållning.

Nu har Jan Malmsjö och Marie Göranzons son hunnit fylla 53 år.

Så här lever han idag.

Jonas Malmsjö har genom åren synts till i en rad olika roller både inom teater, film och tv. Inte minst har han haft en strålande karriär på Dramaten och medverkat i flertalet olika tv-produktioner.

Karriär, filmer, serier

Han har synts till i allt ifrån brittiska ”The Kingdom” till serien ”Syrror,” ”Morden i Sandhamn”, och filmen ”Livstid.” Men utöver det har han även arbetat som röstskådespelare i klassiker såsom ”Harry Potter” och ”Shrek.”

Rösten har han också använt till att läsa in ljudböcker och han har fått ge liv till verk skrivna av stora författare såsom Jens Lapidus och Lars Kepler.

Jonas Malmsjö familj

På det privata planet gifte sig Jonas år 2000 med Reigna Lund– ett äktenskap som inte blev speciellt långlivat. Efter ett år som gifta valde de att gå skilda vägar.

– Jag har väldigt dåligt samvete för att jag direkt gifte mig med Jonas Malmsjö. Det var kanske inte så genomtänkt, men jag ångrar inte det för Jonas är en väldigt fin människa, berättade Regina Lund i en intervju 2018 med Expressen.

Men snart hittade han kärleken på nytt och år 2006 fick Jonas en son tillsammans med Catharina Allvin och 2012 välkomnade de även en flicka.

Vid en snabb slagning kan man se att paret idag bor tillsammans i en villa i Bromma.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version