Så lurar Benjamin Ingrosso alla med dubbelgångare

Benjamin Ingrossos dubbelgångare lagar mat.

Foto: TikTok/@benjyingrosso

Benjamin Ingrosso har chockerat sina fans med en ny video – så får han alla att tappa hakan med speciella detaljen.

Fortsätt läsa för att se hur han lurade oss allihop.

Det är få artister som är på så stark frammarsch som Benjamin Ingrosso just nu. 27-åringen har under de senaste åren gjort sig ett stort namn i Sverige och är dessutom väldigt poppis i de övriga nordiska länderna.

Som barn till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso så har Benjamin artisteriet och musiken i blodet. Han började att uppträda redan som barn och vann Lilla Melodifestivalen som 9-åring 2006.

I senare tonåren återupptog Benjamin musiken och valde att satsa helhjärtat på ett liv i rampljuset. Han hoppade av gymnasiet och ställde upp i Let’s dance 2014, vilket han vann. Resten är, som det brukar heta, historia.

Men Benjamin Ingrosso har inte bara ett öra för musik och ett öga för dans. Han har även en näsa för matlagning, vilket är en stor passion i stjärnans liv. På Benjamins sociala medier syns han inte sällan laga massvis med mat, ofta mycket pasta med italienska smaker.

LÄS MER:

Benjamin Ingrossos dubbelgångare

Då och då blir det även ett och annat reklamsamarbete, som för några dagar sedan då ha lade ut en video i samarbete med Oatly på TikTok. I videon så lagar han en läcker citronpasta, men det är något som inte stämmer. Det är nämligen inte Benjamin som själv figurerar i klippet, utan hans dubbelgångare!

Och bland följarna så är det flera som upptäckt Benjamins bluff, men det var flera som hade svårt att se att det inte var han.

Tog låååång tid innan jag såg att de inte var Benjamin hahahha!”, skriver en person i kommentarerna.

Hahaha tog några sekunder för mig att se att det inte var du Benjamin”, skriver en annan.

I klippet nedan kan du ta del av Benjamins klipp med dubbelgångaren:

@benjyingrosso

REKLAM för Oatly iMat. Kan bytas ut mot matlagningsgrädde från en ko utan att någon märker nån skillnad… tror jag iallafall 🤷🏻‍♂️ . . Från Oatly: Oatly iMat 250 ml är i snitt 20% billigare än jämförbar matlagningsgrädde från en ko: Matpriskollen, ”Specialrapport: Prissättning Oatly iMat 25 cl, 13%, vs konkurrenter”, 240916, läs mer på oatly.com/sv-se/legal/imat.

♬ original sound – Benjamin Ingrosso
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version