Så mötte Carina Berg 12 år yngre kärleken – genom hjälp från Parneviks

Det var nog ingen som missade nyheten när Carina Berg och Kristian Luuk gick skilda vägar i slutet av 2016. Sen dess har Berg, 40, gått vidare med ny kärlek i fotbollsproffset Erik Johansson, 28. De fick möjlighet att träffas med hjälp av den gästvänliga familjen Parneviks.

Erik Johansson har tidigare berättat för Hallands Nyheter att han har en vän som är ingift i familjen Parneviks och har på så vis umgåtts mycket med den familjen. Det nykära paret har setts på flera fester och andra tillställningar hos familjen Parneviks och på det sättet fattat tycke för varandra, skriver Expressen.

Visar upp kärleken på Instagram

Första december 2017 la Carina Berg upp den första bilden på henne och fotbollsstjärnan Erik Johansson tillsammans. Det var många kända namn som gratulerade paret i kommentarsfältet, bland annat Mia Parnevik, som var en av de första.

Sedan dess har Carina Berg kunnat vara öppen med nyförälskelse till tolv år yngre fotbollsstjärnan. I början av året var paret på kärlekssemester i Afrika och detta visade de upp på Instagram, skriver Expressen.

 

Det skulle ju vara roligt att se turturduvorna i ett avsnitt av vännerna Parneviks, eller vad tycker du? Dela gärna för att hylla kärleken.