Så mycket kostade doktor Mikaels villa med pool i vardagsrummet – flyttar nu ihop med Lotta Engberg

Lyxvillan visades upp i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”.
Nu har Mikael Sandströms hus i Hallstahammar sålts – och tv-doktorn flyttar ihop med Lotta Engberg.
– Man säger väl ”läge, läge, läge” om ett hus, säger han till Expressen.

Doktor Mikael Sandström har sålt villan i Hallstahammar och flyttar nu ihop med folkkära artisten Lotta Engberg.

Paret träffades ifjol och i en intervju i TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” berättade de båda om känslorna inför att flytta ihop.

– Jag har i många år varit fullständigt övertygad om att det bästa ligger bakom mig. Eftersom jag varit singel i 13 år har det varit, ”fine, då är livet så här. Det bästa är borta men det betyder inte att det är dåligt”. Sen har jag flytt till en stor villa och bor själv, ensam i ett decennium. Då finner man sig i det där. Och nu så kanske det inte är så! sade Mikael och brast ut i ett stort leende när han tittade på Lotta.

Doktor Mikael, Lotta Engberg
Foto: TV4

Nu har doktor Mikael sålt villan i Hallstahammar som visades upp i programmet.

Enligt VLT Bostadspuls blev priset för den 396 kvadratmeter stora villan 5,1 miljoner kronor, vilket var 395 000 kronor under utgångspriset.

Den omtalade poolen i vardagsrummet. Foto: TV4

– Man säger väl ”läge, läge, läge” om ett hus. Hallstahammar och Danderyd är inte riktigt samma plats, säger doktor Mikael till Expressen och bekräftar att han inte blev helt nöjd med slutpriset.

Om känslorna inför att lämna Västmanland och Hallstahammar säger han:

– Ja det finns ett visst vemod. Skälet till att jag flyttade hit var ju för att efter min sambos självmord så var inte Lindesberg en trevlig plats. Så jag flyttade egentligen inte hit 2010, jag flyttade från Lindesberg. Det var så jag kände då. Men det var väl fyllt sin plats ändå, säger han till Expressen.

Doktor Mikael
Foto: TV4

På tisdagsmorgonen berättade han i Nyhetsmorgon om känslorna efter att nu ha flyttat ihop med Lotta Engberg i Göteborg. Han fick då bland annat frågan om de hinner fira någonting mellan flyttvarven.

– Det blir en massa lustifikationer tänkte jag säga! Kanske blir det en matt-picknick i dag. Man liksom bara slår sig ner och är. Grejen är ju att bara komma in och stänga dörren på något sätt och starta det nya livet, sade Mikael i Nyhetsmorgon.

Stort lycka till säger vi nu till doktor Mikael och Lotta Engberg!

Skriv gärna en trevlig kommentar på vår Facebook-sida.