Samir Badran tar över programledarrollen med Per Lernström: ”Ska bli sjukt kul”

En halvan av duon Samir och Viktor – Samir Badran, 28, är hetare än någonsin. Under sommaren har han haft fullt upp med att turnera tillsammans med Viktor för att uppträda i hela landet, men i höst kommer han att ägna sig åt något helt annat. För första gången ska han prova på programledarjobbet, och det är ingen liten uppgift han tar sig an. Han ska nämligen vara sidekick åt Pär Lernström i populära ”Talang”.
– Det känns sjukt bra, säger han till Nöjesbladet.

Linköpingskillen Samir Badran syntes första gången i rutan i tv-programmet Paradise Hotel, men bytte sedan bana helt och blev storfavorit hos barnen när han blev ena halvan av popgruppen Samir och Viktor.

Samir och Viktor

Sedan dess har de varit favorittippade i melodifestivalen flera gånger, och lockat alla åldrar till sina spelningar runt om i landet.

Men i höst provar han något som är hittills okänd mark för honom: Programledaryrket.
– Jag blev svinglad när TV4 frågade mig. Hela ”Talang”-gänget är hur roliga som helst. Jag har aldrig varit med om att folk är så glada, säger han till Nöjesbladet.

”Som att vinna högsta vinsten på lotteri”

I höst får vi alltså de Samir Badran assistera rutinerade Pär Lernström i tv-rutan, ett förvärv som TV4 är väldigt glada över.
– Att få Samir Badran som sidekick till Pär Lernström i Talang känns som att vinna högsta vinsten på lotteri! Samirs höga energi, hans entusiasm och hans fullkomligt självlysande och sprudlande personlighet är en perfekt match med Talang. Med Samir i kulisserna så kan vad som helst hända och det passar ju alldeles utmärkt in i programmet där vem som helst, kan göra vad som helst, hur som helst, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang” till Nöjesbladet.

 Pär Lernström har förutom Talang tidigare lett populära programmet Idol.

Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Jag tror att Pär och Samir kommer att vara riktigt underhållande tillsammans i tv-rutan. Dela om du ser fram emot höstens ”Talang”.