Samir Badran tar över programledarrollen med Per Lernström: ”Ska bli sjukt kul”

Samir Badran blir sidekick till Per Lernström

Linköpingskillen Samir Badran syntes första gången i rutan i tv-programmet Paradise Hotel, men bytte sedan bana helt och blev storfavorit hos barnen när han blev ena halvan av popgruppen Samir och Viktor.

Sedan dess har de varit favorittippade i melodifestivalen flera gånger, och lockat alla åldrar till sina spelningar runt om i landet.

Men i höst provar han något som är hittills okänd mark för honom: Programledaryrket.
– Jag blev svinglad när TV4 frågade mig. Hela ”Talang”-gänget är hur roliga som helst. Jag har aldrig varit med om att folk är så glada, säger han till Nöjesbladet.

”Som att vinna högsta vinsten på lotteri”

I höst får vi alltså de Samir Badran assistera rutinerade Pär Lernström i tv-rutan, ett förvärv som TV4 är väldigt glada över.
– Att få Samir Badran som sidekick till Pär Lernström i Talang känns som att vinna högsta vinsten på lotteri! Samirs höga energi, hans entusiasm och hans fullkomligt självlysande och sprudlande personlighet är en perfekt match med Talang. Med Samir i kulisserna så kan vad som helst hända och det passar ju alldeles utmärkt in i programmet där vem som helst, kan göra vad som helst, hur som helst, säger Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang” till Nöjesbladet.

 Pär Lernström har förutom Talang tidigare lett populära programmet Idol.

Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Jag tror att Pär och Samir kommer att vara riktigt underhållande tillsammans i tv-rutan. Dela om du ser fram emot höstens ”Talang”.

Exit mobile version