Sanna Lundell hyllas för nya bilden på gravidmagen: ”Det vackraste som finns!”

Sanna Lundell väntar barn med sin partner Mikael Persbrandt!

Författaren och journalisten avslöjade själv den glada nyheten när hon berättade om beskedet på julafton på sin blogg. Då skrev Lundell att paret väntar en pojke i april.

”Min bästa julklapp. Min tröst och glädje. Min finaste present”, skriver Sanna Lundell.

Lundell och Persbrandt har hållit graviditeten hemlig en tid, men i november tyckte Lundell det var dags att berätta för följarna om den glada nyheten. Samtidigt beskrev hon att 2017 också varit ett tungt år.

”2017 har varit mitt svåraste år i livet. Hittills. Jag tar inget förgivet efter det här skitåret”, skriver hon och fortsätter:

”Så när jag började må illa i september och somnade mitt i maten och började gråta ohämmat vid konstiga tillfällen så trodde jag mer att jag hade fått cancer eller blivit psykiskt sjuk än att jag hade ett frö av liv i mig”.

Paret lever tillsammans på en herrgård, och Persbrandt har tidigare berättat om sambolivet i TV4:s ”Tillsammans med Strömstedts”:

– Det är inte alls en ny relation. Det är den relation som skulle vara. Utan allt det som har skymt. Det är ett slags upptäcktsresa, sa han då.

Nyligen la Persbrandt och Lundell upp bilder på gravidmagen – som genast fick massor av positiv respons av fansen.

”Jag kunde inte önska mig ett bättre julmirakel”, skrev Persbrandt till denna bild och för några dagar sedan lade Lundell upp en bild på gravidmagen.

Men, stort grattis! Vad mysigt”, skriver en följare.

”Det vackraste som finns, är just sådana bulor!” skriver en annan.

”Supergrattis!” skriver en tredje.

Dela gärna vidare och gilla för att önska Sanna och Mikael stort lycka till!