Sanna Lundell om kärleksbeslutet med Persbrandt: ”Våra barn tycker det skulle vara kul”

Sanna Lundell, journalisten och tv-profilen bor sedan några år tillbaka på en gård i Norra Sorunda tillsammans med Mikael Persbrandt och deras tre gemensamma söner.

Nu berättar hon om planerna och längtan efter att ta nästa steg i relationen med kärleken.

Sanna Lundell har hittat hem på gården i Norra Sorunda tillsammans med kärleken Mikael Persbrandt och barnen.

I en intervju med Allas, berättar tv-profilen och journalisten berättar hon om relationen med kärleken och hur hennes medberoende tvingat henne att fysiskt ta avstånd, precis i början av relationen med Mikael.

– Vi levde ju i en relation som var allt annat än lugn. Micke hade odiagnostiserad bipolär sjukdom och problem med alkohol och droger. Jag hade börjat gå i terapi och såg att särboskap var hur bra som helst för mig. Man måste inte lämna den som dricker eller drogar, men att skapa avstånd är skitviktigt, för att kunna se vad som är friskt och vad som  är sjukt. Det gav mig ro att hitta mig själv, säger hon till Allas.

Sanna Lundell om relationen med Persbrandt: ”Hänt mycket i vår relation”

Sanna beskriver hur hon har haft tillitsbrist vilket har gjort att paret gjort tillsammans flera gånger, men att de trots allt alltid funnit tillbaka till varandra.

– En av de största konfliktpunkterna för mig har varit tillitsbrist, att inte kunna tro på att livet vill mig gott. Men efter tio tillsammans så har vi lyckats bevisa det för varandra, det har hänt mycket i vår relation. Jag har jobbat mycket med mitt medberoende och Micke fick hjälp med den bakomliggande problematiken, bipolära sjukdomen. Det förändrade allt, säger Sanna Lundell till Allas.

Sanna Lundell berättar om hur relationen med Mikael har testats gång på gång genom åren. Foto: Frankie Fouganthin/Wikkicommons

Nya familjebeslutet – efter löftet: ”Våra barn tycker det skulle vara kul”

På grund av problem med tilliten har Sanna lovat sig själv att aldrig gifta sig. Ett löfte hon håller än i dag men som hon nu funderar på att bryta.¨

– Ja, jag har omprövat det lite, våra barn tycker det skulle vara kul. Och det vore kul att nån gång i livet ha en stor fest.

Bra att ni har kämpat tillsammans och kommit ut starkare! Det är det allra viktigaste! Hurra för kärleken!