Foto: Jessica Gow/TT, Discovery+

Sanna Lundell vill inte sälja huset med Mikael Persbrandt

Sanna Lundell öppnar nu upp om försäljningen av lyxgården tillsammans med Mikael Persbrandt.

Därför vill de inte sälja gården egentligen.

Skådespelaren Mikael Persbrandt, 61, och journalisten Sanna Lundell, 45, har varit tillsammans sedan 2005. Paret delar tre söner: Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5, samt Sannas dotter Olga Craaford från ett tidigare förhållande med artisten Wille Craaford.

Länge valde Mikael och Sanna att leva som särbos, men 2016 tog de beslutet att flytta ihop. Då köpte de den imponerande Stora Lundby gård i Sorunda, strax utanför Nynäshamn.

På senare tid har dock parets hem varit ute på marknaden för försäljning. Trots att fastigheten är till salu har de ännu inte funnit en köpare, och försäljningsprocessen verkar gå trögt. Det höga priset kan vara en bidragande faktor.

Villan, som är 500 kvadratmeter stor, köptes för 14,5 miljoner kronor, men det nuvarande utropspriset ligger på hela 35 miljoner. Fastigheten är utrustad med flera lyxiga faciliteter, inklusive en pool, biograf och ett gym.

LÄS MER:

Sanna Lundell om försäljningen

I en ny intervju med Expressen så berättar Sanna Lundell mer om parets tankar kring försäljningen. Paret stortrivs på gården och vill helst inte flytta därifrån. Skulle de få rätt pris skulle de dock kunna överväga det. Båda är förvånade att försäljningen fått så stor uppmärksamhet i media.

– Vi är själva förvånade över att pressen valde att gå ut med detta, säger Sanna. Vi har inte tänkt sälja, och vi ville egentligen bara ha en värdering, men när vi fick veta hur mycket pengar det var värt tänkte vi att ”vill någon betala det priset kan vi överväga en affär”. Men det känns väldigt långsökt och är inget vi tänker på. Stora Lundby är underbart. Jag känner mig som ett med den här platsen, så en flytt skulle inte vara lätt, säger Sanna Lundell till Expressen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev