Sanna Lundells stora sorg – egna orden om saknaden: ”Förevigt inristad i min själ”

Att förlora någon man älskar gör inte bara ont, en del av själen försvinner i samma stund.

Tiden kan gå, men den kan inte läka alla sår, det vet inte minst Sanna Lundell som nu skriver om saknaden efter sin mamma.

”70 år i himlen idag. Saknar saknar saknar dig. Saknad förevigt inristad i min själ”, skriver hon på Instagram.

De vi älskar lämnar oss aldrig på riktigt.

De fortsätter vara en del av våra liv i våra tankar och hjärtan.

Men även om vi har minnen som vi kan ta oss tillbaka till, kan det aldrig ersätta att ha personen man förlorat framför sig.

Att kanske bara få chansen att säga det man har hållit inom sig, bara fem minuter extra för att få ett avslut och farväl.

Det är många som säkerligen känner igen sig i detta och det gör också inte minst författaren och tv-profilen Sanna Lundell.

Sanna Lundell
Foto: TV4

Saknaden efter mamman

För tre år sedan förlorade hon sin älskade mamma och skriver nu ett hjärtskärande inlägg om sorgen efter henne.

”Sommarens sista bukett till dig mamma. 70 år i himlen idag. Saknar saknar saknar dig. Saknad förevigt inristad i min själ, bosatt i min kropp på evighetskontrakt sen den 9:e mars 2017. Men. Du är överallt. I oss”, skriver hon.

Hon fortsätter beskriva hur hon ser sin mamma i sig själv men också sina barn.

”Jag hör ditt skratt i mitt. Jag ser din näsa i Fox. Din blick i Lo , dina omsorger i Olga, din värme och svampbesatthet hos Igor”, skriver hon och fortsätter:

”Jag dricker svart kaffe med dig i din blå kopp varje morgon och i kväll firar vi syskon din födelsedag med krabba och champagne på restaurang. Älskar dig”.

Funderade på att skilja sig

Strax efter mammans bortgång, berättade Sanna Lundell i podcasten ”Ihop med Josefin” att hon ville strunta i allt, och till och med hade tankar på att skilja sig från partnern Mikael Persbrandt.

View this post on Instagram

Älskar❤️

A post shared by sannalundell (@sannalundell) on

– Det har varit skittungt år och även relationsmässigt och jag förstår att folk skiljer sig när det händer jobbiga grejer, sa hon då enligt Aftonbladet.

– Mina flyktmekanismer har också lärt mig det att shit vad sugen man blir på att bara dricka sprit och röka och helt plötsligt att jag vill skilja mig. Jag har haft ett jättemycket sådana tankar och jättemycket tankar på att jag vill flytta. Att jag ska byta jobb och byta liv.

Vi kan bara tänka oss hur svårt och tungt det måste vara Sanna men vi tänker på dig och din familj. Alla styrkekramar till dig!