Sanna Nielsen ryter ifrån efter falska ryktet: Gick alldeles för långt

Sanna Nielsen pratar gärna inte om sitt privatliv.

Nu rasar hon efter att uppgifter om att hon är gravid börjat cirkulera i media.

– Den här gången gick denna tidning alldeles för långt, skriver hon på Instagram.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har varit ett par i över tio år. Men när det kommer till det kärleken vill ”Allsång på Skansen”-programledaren gärna vara privat.

När nu rykten om att Sanna Nielsen är gravid börjat figurera i media ryter hon i från, och det ordentligt. Hon har laddat upp en Instagrambild på ett tidningslöp som antyder att hon är gravid.

Sanna Nielsen: ”Oerhört privat”

– Ok…det som står på löpet är inte sant. Det är rent påhitt. Ett fruktansvärt dumt påhitt från denna tidning, skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Hon fortsätter:
– Att de vill göra så här är för mig en gåta. Detta ämne är dessutom oerhört privat och VARFÖR respekteras inte det? Jag har stor respekt för journalister men den här gången gick denna tidning alldeles för långt och jag accepterar inte det för fem öre.

FOTO: TV4/Hellenius hörna

Stöttas av Carina Berg och Linda Bengtzing

Sanna Nielsen avslutar med att hon förväntar sig en dementi från tidningen i fråga, och hon hintar även om att hon tänker ta fallet vidare då hon nämner att hon kommer skänka ”pengarna” till ”väl vald organisation”.

Artisten backas nu upp av sina följare och kollegor. Linda Bengtzing, Shirley Clamp, John Lundvik och David Lindgren är några av alla som stöttar Sanna Nielsen.

– Inte klokt! Heja dig Sanna!, kommenterar Carina Berg inlägget.

I ett uppföljande inlägg väljer Sanna Nielsen att tacka alla för stödet.

– Först och främst – TACK för alla kommentarer kring förra inlägget. Att dessutom få så här fina ord från en kollega gör mig så oerhört glad och rörd. Vilken support jag känner från så många! Tack Linda Bengtzin och alla kollegor, vänner, familj, fans. Allt blir ännu roligare och lättare inför vad man än ska göra när man får så fin backup, skriver Nielsen på Instagram.

Överraskades i ”Hellenius höra”

Sanna Nielsen tog över programledaruppdraget för ”Allsång på Skansen” 2016. Hon har hyllats av tittarna för sina insatser och efter sommarens sista program blev det klart att hon kommer tillbaka för en ny säsong. Nielsen prisades också på Kristallengalan 2018 där hon utsågs till bästa kvinnliga programledare. Nielsen kunde dock inte medverka på galan och ta emot priset.

När hon gästade ”Hellenius hörna” förra hösten fick hon möjlighet att hålla sitt tacktal, under minst sagt spontana former.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Stackars Sanna! Det måste vara jobbigt att utsättas för sånt. Kommentera gärna och skicka dina styrkekramar till Sanna på Facebook.