Sanna Nielsen har fått nog – ryter ifrån efter kritiken mot familjebeslutet
Sanna Nielsen

Sanna Nielsen ryter ifrån efter kritiken mot beslutet om sonen: ”Om de ändå hade vetat hur vi har det…”

I oktober förra året meddelade den folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen att hon blivit mamma.

En tid efter förlossningen ställde hon sig återigen på scenen – men beslutet gick inte hem hos alla.

Nu slår hon tillbaka mot kritiken.

– Om de ändå hade vetat hur vi har det, säger hon till Aftonbladet.

Att bli förälder förändrar ditt liv för alltid.

Du ska ta hand om en liten individ som ska växa upp och skapa sig sitt egna liv när det är dags att kliva ut i vuxenlivet.

Men innan det är dags att flytta hemifrån är det förstås mycket man som förälder får njuta av.

Första orden, första stegen – ja listan kan göras lång.

Det var i oktober förra året som Sanna Nielsen meddelade att hon och kärleken Joakim Ramsell blivit föräldrar till en liten son.

Glädjen var enorm och när det sedan var dags för julturné gav sig Sanna ut för att sprida julglädje runt om i landet.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

På plats fanns förstås både kärleken och sonen Gibson.

– Jamen, det känns ju galet kul att inte bara få fira in julen med alla som kommer och lyssnar utan även med det här lilla livet, vare sig det blir i eller utanför magen. Detta blir som en familjegrej och det känns så roligt att få uppleva detta tillsammans. Den har redan fått så mycket musik och sång med sig. Hen borde ju vara van vid all musik efter alla sommarkvällar i magen på Allsångsscenen på Skansen, sa Sanna inför förlossningen till Allas.

Slår tillbaka mot kritiken

Men att stjärnan ställde sig på scenen igen kort efter förlossningen, var något som fick flera att höja på ögonbrynen.

I en intervju med Aftonbladet berättar stjärnan hur hon fick negativa kommentarer kring att vara tillbaka på jobbet så snabbt.

– Ja, det fick jag, absolut. Framför allt är det ofta kvinnor som har skällt. Jag tycker vi kvinnor borde lyfta, hjälpa och supporta varandra i stället. I musikbranschen hejar vi mycket på varandra i stället för att ge kritik för att man väljer att jobba, säger hon och fortsätter:

– Den här kritiken är jättetråkig. Om de ändå hade vetat hur vi har det… Joakim och jag var med vår son 22,5 timmar varje dygn under turnéen. Det är 2022, man kan pumpa ur bröstmjölk, allt fungerade hur bra som helst. De en och en halv timme vi stod på scenen sov han oftast, annars var min kompis sedan 20 år tillbaka, som jag gick på gymnasiet med, där som barnvakt. Allt gick så himla bra.

. Foto: TV4

Orden om familjelyckan

Snart stundar en ny säsong av ”Allsång på Skansen” och förberedelserna är i full gång.

I en tidigare intervju med Nöjeslivet berättade Sanna Nielsen att sonen Gibson kommer vara på plats backstage.

 Vi känner att det är en sån ynnest att ha möjligheten att ta med oss Gibson på våra äventyr. Att få visa honom att vi tycker om vårt jobb och att ingenting är omöjligt. Det känns viktigt. Sen är det fint att få dela allt med honom. Han är ju det finaste vi har. Jag tror inte han kommer sitta i publiken utan vara backstage istället, sa hon och fortsatte:

 Ska bli så kul att få visa honom min arbetsplats och jag vet att han kommer trivas så fint där tillsammans med sin pappa. 

Men sonen Gibson kommer inte lämna backstageområdet.

LÄS MER: Sanna Nielsens känslosamma ord på stora dagen – visar nu upp sonen: ”Du är det bästa jag vet”

Vill hålla sonen utanför rampljuset

I en intervju med Amelia förklarar Sanna att det är för sonens skull som hon inte visar upp honom.

Stjärnan berättar att hon vill att sonen själv ska få välja om han vill visa upp sig, och att det därför är viktigt att hålla honom privat så länge det går.

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, berättar hon.

Låter som riktigt kloka beslut Sanna. Så tråkigt att det alltid finns folk som inte kan unna andra något gott. Vi önskar dig allt gott!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.