Sanna Nielsens ärliga ord om planerna – så blir livet utan ”Allsång på Skansen”: ”Jag ska…”

Sanna Nielsen

Foto: SVT & TT

Tre program återstår av årets ”Allsång på Skansen”.

Därefter blir det lite vila för programledaren Sanna Nielsen.

– Det blir säkert lite skärgård och picknick, berättar Sanna för Expressen.

SVT:s ”Allsång på Skansen” är i full gång och av årets upplaga återstår det tre program innan hösten knackar på dörren.

Men tittarna har fortfarande en hel del att se fram emot när artister som Charlotte Perrelli, Benjamin Ingrosso och Peter Jöback, med flera, väntar på att få kliva upp på Sollidenscenen.

Årets sista program går av stapeln tisdagen den 17 augusti och i samma stund som allsångs-febern lägger sig, för den här gången, får programledaren Sanna Nielsen en möjlighet till avkoppling.

Foto: SVT

Jakten på barnvagn

Medan många andra haft lite ledigt under sommaren har Sanna jobbat på och därför blir slutet av sommaren lite av en semester för den gravida programledaren.

Med lite ledigt får Sanna en chans att vila upp sig och kanske börja förbereda sig ytterligare på det kommande livet som mamma. Som alltid är det mycket som ska införskaffas och saker som får passas på att göra innan den nya familjemedlemmen gör entré.

I ett inlägg på Instagram har hon tidigare frågat följarna om tips på barnvagnar, men ännu har hon inte slagit till på någon.

– Vi har inte kommit så långt i det faktiskt. Det får lösa sig. Vi känner att vi har tid, det är inte förrän senare i år. Det är inte nu det ska ske, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Foto: Ali Lorestani/ TT

Sannas semester

Sanna verkar ta livet med ro och ser istället fram emot att semestra på hemmaplan.

– Vi kommer bara att vara hemma. Vi kommer vara hemma i trädgården och i huset. Jag ska göra ett gig uppe i Kalix. Men annars ska jag bara njuta av ledigheten. Sen kommer det ju en liten bebis också, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Att turista där man bor är faktiskt en ganska trevlig sak att göra. Det blir säkert lite skärgård och picknick.

Du är underbar Sanna! Vi ser fram emot de kommande allsångs-kvällarna och hoppas att du får en underbar semester! Lämna gärna en fin kommentar på Facebook!

Exit mobile version