Sanna Nielsens dyra miljonnota inför premiären av nya krogshowen: ”Vill inte diskutera…”

Sanna Nielsens miljonnota. Foto: Instagram

Sanna Nielsen gör sin första krogshow och då sparas det inte in på något. För artisten och programledaren blir det en dyr produktion med en miljonnota för hennes klänningar.

Till Aftonbladet berättar Sanna Nielsen om hur showen ”Mitt Sanna jag” har fokus på henne själv med enbart ett band på scenen.

Men med glitter och glamour blir det också högre kostnader. Lars Wallin, kända svenska kläddesignern som är med och skapar artistens utstyrslar berättar för tidningen att denna typ av shower görs knappt i Sverige.

Därför blir notan dyr, det vill säga miljonbelopp menar uppgiftslämnare som ska vara insatt i branschen enligt tidningen.
– Jag vill inte diskutera priset. Det gör man inte inom couturen. Det är mellan kunden och mig. Men det är så otroligt mycket arbete som ligger bakom det här. Otroligt exklusiva material och jag kan säga att de här kostymerna tål att ses på nära håll. I vanliga fall gör man scenkläder som en effekt som ska flasha till på scenen. Men här pratar vi konstverk, säger Lars Wallin till tidningen och fortsätter:

”Vill bjuda på show hela vägen”

– Men jag är ganska övertygad om att kostymbudgeten i denna show är en av de högsta någonsin på Hamburger börs.

Sanna Nielsen själv njuter av de vackra och dyrbara kreaktionerna.
– Det är väldigt lyxigt och dyrt. Men jag vill ju bjuda på show hela vägen. Jag kan nästan inte fatta att jag får bära de här kreationerna, säger Sanna till Aftonbladet. 

Vad tycker du om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Exit mobile version