Sanna Nielsens första ord efter Tommy Körbergs avhopp

Nyligen kom beskedet om att Tommy Körberg hoppar av sin roll i musikalen Änglagård.

Nu bryter kollegan Sanna Nielsen tystnaden efter Körbergs avhopp.

Änglagård är Colin Nutleys gamla succéfilm som har fått nytt liv i skepnad av en musikal. Änglagård – Musikalen sätts upp sedan förra hösten på Oscarsteatern i Stockholm. En av de stora namnen i musikalen är Tommy Körberg, som gör rollen som Gottfrid.

Det var i onsdags som beskedet kom om att Tommy Körberg avslutar sin medverkan i Änglagård. Istället är det Claes Malmberg som kommer att ta över facklan efter Körberg.

LÄS MER:

Tommy är med oss till 14 december, så han har inte hoppat av. Däremot kommer vi fortsätta succén i vår på grund av det stora publiktrycket och då kunde tyvärr inte Tommy på grund av andra redan inbokade jobb inte vara med oss en fjärde säsong. Däremot är vi jätteglada att ha Claes Malmberg med oss in i den fjärde säsongen och Lindy Larsson kommer tillbaka som Zac!”, skriver Johan von der Lancken, producent på Oscarsteatern i ett mejl till Nöjeslivet och fortsätter:

Jag pratade med Colin Nutley om vårt val och han jublade och sade -Skulle inte kunna komma på någon bättre ersättare!! Alltså, så odramatiskt var det med det”.

Sanna Nielsens bryter tystnaden

Sedan beskedet om att Claes Malmberg kommer att ersätta Tommy Körberg så har Sanna Nielsen, som tog över rollen som Rut efter Helen Sjöholm tidigare, gått ut med ett inlägg på Instagram.

Kolla vilka härliga stjärnor jag får jobba med. Hela hösten spelar Tommy Körberg Gottfrid i musikalen Änglagård. Efter julledigheten så tar Claes Malmberg över rollen från och med den 10/1 2025. Så kul vi har det och kommer att få”, skriver Sanna Nielsen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev