Sanna Nielsens gripande ord – nya beskedet efter kraftiga hatstormen: ”Jag vill aldrig…”

Förra veckan valde programledaren Sanna Nielsen att berätta om de elaka kommentarer hon fått efter sina insatser i ”Allsång på Skansen”.

Nu tackar programledaren för allt stöd hon fått.

”Nätet kan onekligen också vara en kärleksfull och peppande plats och tänk vad fint det skulle vara om det alltid kunde vara så”, skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Sanna Nielsen, 36, är högaktuell som programledare för sommarens tittarsuccé ”Allsång på Skansen”. Den populära sångerskan har med åren även växt till att bli en rutinerad programledare och när Sanna tog sig ann uppgiften, att leda tittarna genom sommarens säsong, gjorde hon det för sjätte gången. 

Men som vi tidigare uppmärksammat har årets säsong varit något utöver det vanliga för Sanna Nielsen. I magen bär programledaren på en blivande familjemedlem, men graviditeten har inte hindrat Sanna från att glänsa i uppdraget som allsångsledare.

Sanna Nielsen
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Elaka kommentarer

Det är tydligt att ”Allsång på Skansen” är ett program som berör många. Efter varje avsnitt är det flera som valt att yttra sina åsikter på sociala medier. Oftast är det glada tillrop från tittarna, men ibland förekommer det även elaka kommentarer – som i vissa fall varit direkt riktade mot den gravida programledaren.

I slutet på förra veckan fick Sanna Nielsen nog. I ett längre inlägg på Instagram beskrev hon med ärliga ord hur elaka kommentarer påverkat hennes välmående.

”Varför får jag inte se ut som jag vill? 
Varför får jag inte prata som jag vill? 
Varför får jag inte sjunga som jag vill? 
Varför får jag inte skratta som jag vill? 
Jag kan fortsätta på listan men jag tror att de flesta som läser det här förstår vad jag menar, kanske också hur det känns ibland att man påpekar allt i minsta detalj. Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel”, skrev Sanna på Instagram och fortsatte:

”Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Tackar för stödet

Inlägget uppmärksammades i media och i kommentarsfältet fick Sanna ett enormt stöd av följarna. Ett stöd som verkar betyda en hel del för programledaren.

På tisdag väntar ännu underbar kväll med ”Allsång på Skansen” och Sanna Nielsen förbereder sig åter för att kliva upp på scen. Med några dagars distans till det ärliga inlägget tar programledaren nu nya tag och tackar för stödet i ett nyligen publicerat inlägg på Instagram.

”Söndag kväll och jag förbereder mig inför ännu en vecka med allsång. Jag vill kika in här och ge ett stort TACK till den enorma kärlek som strömmat in på mina sociala medier de senaste dagarna. Nätet kan onekligen också vara en kärleksfull och peppande plats och tänk vad fint det skulle vara om det alltid kunde vara så. Jag vill aldrig sluta tro på det. Vi hjälps åt så kanske vi kommer lite närmare. Tack än en gång”, skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Du är grym Sanna! Kommer ni att titta på veckans ”Allsång på Skansen”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!