Foto: SVT/Instagram

Sanna Nielsens historiska förändring – nu berättar hon: ”Jag njuter”

Sanna Nielsen har gjort en stor förändring.

Nu visar den folkkära artisten upp sin nya sida av sig själv.

Det är så här vi gjort oss vana vid att se henne. I sitt långa, underbara blonda svall har sångfågeln Sanna Nielsen i alla år underhållit publiken med sång och underhållning. Nyligen avslutade hon sin femte säsong på posten som programledare för SVT:s stora sommarshow, Allsång på Skansen.

Efteråt har hon fått mycket beröm från tittare i sociala medier, och lyckan var total hos många när Sanna berättade att hon vill fortsätta som allsångsledare även nästa sommar.

Men nu har Sanna Nielsen gjort en stor förändring – ja, rentav en historisk sådan!

För nu visar hon upp en ny sida av sig själv. I rollen som Ms Fanny Brice får Sanna förändra sitt svall.

I stället för som blondin blir Sanna nu brunett!

Vi antar att det handlar om en vacker peruk, och visst passar Sanna utmärkt även som brunett?

I höst är Sanna aktuell på Malmö opera med musikalen ”Funny Girl” från 4 september. Även schlagerveteranen Ann-Louise Hanson har en framträdande roll i uppsättningen, och hon poserar här ovan glatt tillsammans med Nielsen.

Sanna förklarar själv med egna ord:

”Mrs Strakosh och Ms Fanny Brice hänger på Malmö Opera! Mrs Strakosh spelas av fantastiska @annlouisehansonofficiell och det är en dröm att få hänga med henne! Det är en dröm att få spela Fanny Brice och just nu försöker jag bara komma ihåg allt samtidigt som det är 7000 klädbyten och jag är inne på scen typ hela tiden😂 Jag njuter, jag har jätte jätte jättekul och kämpar på med allt tillsammans med briljanta människor både på, bakom,under och framför scen”, skriver hon på Instagram.

Dela gärna vidare för att önska Sanna och Ann-Louise lycka till!