Sanna Nielsens lycka – starka känslorna under graviditeten: ”Så mycket roligt som hänt”

Sanna Nielsen

Foto: Instagram/TV4

Sanna Nielsen går i väntans tider tillsammans med kärleken Joakim.

När hon gästade ”Nyhetsmorgon” under helgen berättade hon om stora lyckan.

– Jag väntar ett litet liv här så småningom, det ser jag verkligen fram emot och det är så spännande, säger Sanna Nielsen i programmet.

Det var på mors dag tidigare i år som hon berättade den fina nyheten.

I ett känslosamt inlägg på sin Instagram berättade folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen att hon väntade sitt första barn.

För att fira detta uppmärksammade hennes vänner nyligen detta med att överraska Sanna med en babyshower.

På sin Instagram visade då artisten upp vännerna och kärleken Joakim hade anordnat ett fint firande för det kommande barnet.

”Vad hände i Lördags? Jo, jag blev totalt överraskad av ett gäng underbara tjejer med en babyshower. Ni överraskade mig så jag fullständigt bröt ihop och jag kan knappt beskriva hur glad och tacksam jag är över att detta hände, att ni tog er tiden och ville vara där och fira”, skrev hon och fortsatte:

”Så många skratt, en hel del glädjetårar, underbara presenter och god mat. En eftermiddag tillsammans med kvinnor som jag ser upp till och tycker så mycket om. Tusen tack till er alla för en oförglömlig dag”.

LÄS MER: Sanna Nielsen visar upp stora lyckan – beskedet med kärleken: ”Han är så…”

Sanna Nielsen om graviditeten

Och det finns verkligen mycket för artisten att fira.

Sanna Nielsen firar i år 25 år som artist och när hon gästade ”Nyhetsmorgon” under helgen strålade hon av lycka.

Att hon ska snart bli mamma är något som hon verkligen längtar efter.

– Jag väntar ett litet liv här så småningom, det ser jag verkligen fram emot och det är så spännande, säger Sanna Nielsen.

Foto: TV4

Artisten berättar att hon alltid varit barnkär, och att få följa ett barns resa från första stund är något hon verkligen längtar efter.

– Ja alltså det är väl att jag är väldigt barnkär och har varit det i alla år. Jag har mycket syskonbarn och är gudmor till flera stycken, säger hon och fortsätter:

– Det är ju så himla fint att få följa ett liv, att få vara med på resan från start. Och få vara där som att stötta, supporta och guida så gott jag kan. Jag har ingen aning egentligen vad jag ger mig in i, men jag ser fram emot att få lära mig på vägen, den här kommer lära mig ganska mycket om livets resa, säger hon och hänvisar till bebisen i magen.

Självklart bli mamma

Sanna får också frågan om det alltid varit självklart att bli mamma.

– Jo men absolut det tycker jag, det har varit så mycket roligt som hänt i livet att man känt att det kommer när det kommer och nu är det ganska rätt läge, säger hon och fortsätter:

– Sedan är jag väldigt glad att det har gått så bra för oss, vi är peppade på det. Jag försöker gå in i det med ett lugn och förväntan, avslutar hon.

Vi är så glada för din skull Sanna! Vi önskar dig all lycka!

Exit mobile version