Foto: SVT/Janerik Henriksson/TT

Sanna Nielsens nya beslut med sonen och kärleken – folkkära artistens ord

Sanna Nielsen ser fram emot en ny julturné.
Och hon får ett mycket speciellt sällskap med sig på vägarna.
– Vår bebis kommer vara med oss så klart, hela tiden, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Det var i slutet på oktober som den underbara nyheten om att artisten Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell blivit föräldrar till en son.

Den folkkära artisten och allsångsledaren och Ramsell har varit ett par sedan 13 år tillbaka. I flera intervjuer har Sanna berättat att hon lärde känna Joakim när han blev gitarrist i hennes band. Relationen började som en vänskap, men med tiden insåg båda att de ville mer än så.

Foto: SVT

Tidigare i år berättade Sanna Nielsen den glada nyheten att hon väntade sitt första barn, och i en intervju med Nöjeslivet berättade hon om sina känslor kring graviditeten.

För den omtyckta artisten och programledaren har det varit viktigt att få njuta av tiden så privat som möjligt med de som står henne nära.

– Jag har bestämt mig, med all härlig respons jag fått, att jag håller det för mig själv lite. Jag mår jättebra, tackar för all fin pepp som jag har fått in från alla människor. Men samtidigt har jag också en önskan om att graviditeten får vara helt personlig, sa Sanna Nielsen då.

Sanna Nielsen: Livet förändrades på en sekund

I oktober välkomnade Sanna och Joakim en son till världen och glädjen var förstås total.

– Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick, skrev Sanna Nielsen på Facebook då.

Denna lilla hand ❤️ Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet…

Posted by Sanna Nielsen on Sunday, October 31, 2021

Sanna Nielsen berättar nu hur livet förändrats sedan sonens födsel.

– Man lär sig nya saker hela tiden. Det absolut viktigaste är att den här lilla grabben har det bra. Och han ger oss så mycket kärlek varje dag, vi bara njuter, säger Sanna Nielsen till Expressen.

En spännande tid väntar för mamman och artisten Sanna Nielsen – som i vinter är aktuell med en ny julturné. Den startar 19 november i Halmstad och går i mål 22 december i Ystad efter att ha passerat flera svenska städer.

– Jag vill att man ska kunna känna att: ”Nu ska vi komma dit, vi ska lyssna på härlig, fin musik” och få komma mig ganska nära. Jag pratar väldigt mycket med min publik och vill att de ska kunna slappna av och ta det lugnt, säger Sanna Nielsen.

Familjen kommer Sanna Nielsen att ha med sig på turnén.

– Vår bebis kommer vara med oss så klart, hela tiden. Det är en självklarhet. Han är så fantastisk och fin så det känns som ett underbart familjeäventyr att kunna göra tillsammans, säger Sanna Nielsen.

STOCKHOLM 20160423 Sanna Nielsen och Joakim Ramsell på plats när Gröna Lund öppnar för säsongen år 2016. Foto: Janerik Henriksson / TT

Stort lycka till med allt, Sanna!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!