Sanna Nielsens panik – efter David Hellenius konfrontation i direktsändning

Sanna Nielsen blev i år utsedd till Sveriges bästa kvinnliga programledare under Kristallen, ett kvitto på att hon är både professionell och folkkär. Men det finns tillfällen då även hon får svårt att hålla färgen. Till exempel när David Hellenius konfronterade henne i direktsändning i ”Hellenius hörna”.
”Va?! Nej!”, utbrast Sanna.

Under söndagens avsnitt av Hellenius Hörna var Allsångs-ledaren Sanna Nielsen en av de stora namnen som gästade. Som vanligt bjöd hon på sitt hjärtliga leende och professionella framtoning, men när David Hellenius oväntat gav henne en utmaning stelnade hon till.

Höll aldrig något tack-tal

Sanna Nielsen i Allsång på Skansen
Foto: Foto: Maja Suslin/TT

När Sanna Nielsen utsågs till Sveriges bästa kvinnliga programledare under Kristallen i somras kunde hon inte närvara. Därför blev det aldrig något officiellt mottagande eller tack-tal för hennes del. Det tyckte inte David Hellenius var okej.
”Du ska få din kristall och du ska få hålla det tacktalet som du aldrig gjorde”, säger David Hellenius som lyckats få tag i hennes pris.

Bjöd på sig själv

Sannas spontana reaktion var en panikdrabbat sådan med ett högt ”Nej!”, men hon gav snabbt med sig och kunde bjuda på sig själv.
– Nej du skojar, wow, säger Sanna när hon kliver upp på scenen för att genomföra sitt officiella tack-tal som tittarna aldrig fick höra.

Hela avsnittet där Sanna gästar Hellenius Hörna kan du se på TV4 Play.

Sanna Nielsen och David Hellenius vann båda pris för Sveriges bästa kvinnliga och manliga programledare, och de tycker jag att de förtjänar. Dela om du håller med.