Sanningen bakom nya bilden på Camilla Läckberg – nu berättar hon

.

Camilla Läckberg chockade sina fans – med en bild som väckte reaktioner. 

Men när följarna fick läsa anledningen bakom kunde de genast pusta ut. 

Här är förklaringen bakom fotot som bland annat fick Nanne Grönvall och Tilde de Paula att reagera. 

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 44, har letat sig in i många människors hjärtan med sina böcker. De har totalt sålts i 22 miljoner exemplar över hela världen! Sammanlagt över 60 länder har kunnat läsa Läckbergs romaner, däribland Fjällbacka-serien.

Nu är Läckberg dock aktuell med en roman bortom ”Fjällbacka”-världen: nämligen romanen ”En bur av guld” som gavs ut för ett par dagar sedan.

Läckberg har som bekant också gjort en rad gästspel i tv och radio genom åren. 2012 nådde hon en beundransvärd fjärdeplats i Let’s dance och utsågs samma år till ”Årets kvinna” av Expressen.

Läckbergs starka ord i ”Stjärnorna på slottet”

I fjol var Läckberg bland annat med i Stjärnorna på slottet i SVT och berättade då om sitt liv. En del i programmet som troligen etsat sig fast i många människors minne är när hon talar om hur hon som 18-åring flyttade till Göteborg för att studera, och då fick ett telefonsamtal av sin pappa.

– Jag hör på hans röst att det är något, men han är väldigt lugn, och han säger att ”nu får du inte bli ledsen, men jag måste berätta som det är. Jag har varit hos läkare och de har hittat en tumör i min lever, och det är tyvärr inget att göra, och jag har ungefär ett halvår kvar, sa Camilla Läckberg i ”Stjärnorna på slottet” i SVT, enligt Expressen, samtidigt som hennes tårar rann ner för kinderna.

Läckberg berättar hur hela familjen var samlad hos hennes far den dagen då han gick bort. Hela hennes värld rasade samman och deckardrottningen förklarade hur mycket hon saknar sin pappa, och allt som han aldrig fick uppleva.

– Varenda stor händelse i mitt liv. När jag blev författare, pappa hade älskat det. Det hade varit en sån enorm stolthet. Det missade han. Och sina barnbarn, han missade mina fyra barn. Han har missat alla mina bröllop, säger hon i programmet.

Camilla Läckbergs program gjorde starkt intryck på många. Deckardrottningen är en stor förebild för många kvinnor och män både i Sverige och utomlands.

Nya bilden på Camilla Läckberg – efter allergiska reaktionen

Men när det nyligen var dags för boksignering i Stockholm förklarade hon att hon drabbats av en allergisk reaktion. Därför lade hon också upp en bild på sig själv och förklarade att det är så här läsarna kommer att möta henne vid signeringen.

”Kommer ni på signeringarna idag kommer ni inte mötas av någon glammig Elle-Camilla utan detta är vad ni kommer få. Har varit så mycket smink av och på sista veckorna plus massa stress så fått någon slags kraftig allergisk reaktion, o får låta ansiktet vila från smink ett par dagar…. Men om ni inte avskräcks av detta kan ni möta mig idag på antingen Adlibris.com på Kungsgatan 13-14, eller Akademibokhandeln i Mall of Scandinavia 15-16” skrev Camilla för några dagar sedan.

Under måndagen uppdaterade Camilla om läget. Allergireaktionen har lagt sig lite grann, förklarar hon.

”Tack alla ni som hört av er med tips om troligtvis allergireaktionen jag fick runt mina ögon. Mycket bättre nu tack vare bara vila från smink, bara lite svullnad kvar men det mesta av reaktionen är borta”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Bilden har fått massor av kärleksfulla kommentarer från både kändisar och läsare.

Hyllas: ”Viktigt visa upp denna typ av bilder”

Tv-profilen Tilde de Paula skriver: ”Tappra och alltid vackra C”, och artisten Nanne Grönvall har också skickat kärlek i kommentarsfältet.

En läsare skriver följande till Camilla:

”Hoppas du förstår hur viktigt det är att visa upp denna typ av bilder. Så less på alla perfekta filterbilder på sociala medier. Så tack som fan! Och du är hur fin som helst även utan smink med utslag.”

En mycket viktig kommentar i detta sociala medier-samhälle som jag tycker är väl värd att dela vidare! 

Så nu hjälps vi åt att dela vidare, för att detta budskap om att allting inte måste vara ”perfekt” hela tiden. Heja dig, Camilla! Hoppas att får må bättre framöver!