Foto: Instagram/@lenaphilipsson

Sanningen bakom nya bilden på Lena Philipsson – nu berättar hon

Lena Philipsson chockade sina fans – med en bild som vid en första anblick väckte reaktioner.

Men det finns en förklaring. 

– Alltså nu kommer ni få er ett GOTT SKRATT! skriver artisten på Instagram… 

Lena Philipsson blev ”Lena PH” med hela svenska folket när hon i mitten av 80-talet nådde stora listframgångar med schlagerhits som ”Kärleken är evig” och ”Dansa i neon”. När Lena gick in i Melodifestivalen 1986 med den förstnämnda låten arbetade hon på byggnadskontoret i Vetlanda kommun.

Sedan dess har hon satt sin hemkommun på kartan – tack vare sin unika förmåga att fånga en publik på scenen.

Hon har även prisats med bland annat Karamelodiktstipendiet och 2017 hyllades hennes egenskrivna föreställning ”Jag är ingen älskling” av både kritiker och publik.

Aktuell med nya singeln ”Maria Magdalena”

2004 stod Lena på toppen av sin schlagerkarriär, när Thomas ”Orup” Eriksson-skrivna bidraget ”Det gör ont” nådde hela vägen i Globen och Lena fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Istanbul. I den stora Europa-finalen slutade Lena femma med den engelska titeln ”It hurts”.

Förra sommaren var hon ute på en stor sommarturné i Sverige och just nu är Lena aktuell med nya singeln ”Maria Magdalena”.

Men nu är det en ny bild som har hamnat på alla Lena-fans läppar…

Lena är på semester i Italien där hon bland annat hunnit med att besöka en vingård.

– Vinprovning med tilltugg. Trevligt, skriver hon på Instagram.

I tidigare intervjuer har hon förklarat att fokuset i år varit på att skriva ny musik, snarare än att ”ge sig ut på vägarna”.

– Det här året skulle vara ett lugnt år. Jag skulle koncentrera mig på att spela in lite nya låtar, och skriva lite nya låtar. Men sen har det blivit så att vi bestämde oss för att släppa redan nu, säger hon i en intervju i Rix FM, rapporterar Expressen.

Lena Philipssons humoristiska bild

Lena Philipsson har också en humoristisk sida som vi bland annat fått se i hennes roller i julkalendern ”Storm på lugna gatan” och i TV4:s humorserie ”Enkelstöten”.

Nu är det dags igen – Lena skojar till det ordentligt med fansen på Instagram.

”Alltså nu kommer ni få er ett GOTT SKRATT! Tänkte jag skulle ta lite snygga bilder i poolen, skriver Lena till bilderna.

Trycker man på pilen till höger i bild så får man se Lenas ”förvandling”.

Till slut ”svullnar” Lena upp ordentligt – men det finns en förklaring. Lena förklarar på Instagram:

”Jodå många blev fina osv men herregud vad det här med ljusets brytning i vattnet kan FÖRVANDLA en till NÅGON HELT ANNAN! Swipa vidare ➡️ så får ni själva se! Sista bilden……WHO is that?? #nofilter #lustigahuset #italy”.

Foto: Instagram

Och många verkar ha fått sig ett gott skratt!

”Haha! Det sägs att vattengympa är bra, men det här var en oväntad effekt”, skriver artistkollegan Nanne Grönvall i kommentarerna.

”Underbart!!???”, skriver Charlotte Perrelli.

Även Jonas Gardell, Pernilla Wahlgren, Christer Lindarw och Linda Bengtzing har kommenterat bilden med roande ord.

Underbara Lena, som bjuder på sig själv! Dela gärna vidare för att sprida hennes sommarhumor och önska henne en fin semester!