Foto: Christine Olsson/TT

Sanningen om Anders Borgs skönhetsingrepp – efter Dominikas vädjan

Dominika Peczynski gjorde sitt första skönhetsingrepp vid 37.
Nu berättar artisten om rådet hon gett till maken Anders Borg, skriver Amelia.

PR-kvinnan och Army of Lovers-sångerskan Dominika Peczynski har skapat rubriker i decennier. Som allra störst blev kanske rubrikerna ändå när hennes kärleksrelation med den tidigare finansministern Anders Borg (M) blev känd för allmänheten.

Hösten 2018 gifte sig paret under en bröllopsceremoni vid Judiska församlingens lokaler i Stockholm. Paret väckte redan från starten mycket intresse – kanske för att de kommer från två helt skilda bakgrunder och således hade massor av olika intressanta gäster i kyrkan.

Hon är PR-drottningen som länge också varit popstjärna i kultgruppen Army of Lovers – han är alltså ex-ministern med politiska kontakter över hela världen. Dominika gjorde storstilad entré i kyrkan i en klänning av vännen tillika designern Camilla Thulin.

Efteråt berättade Borg om sin stora lycka över att ha gift sig med Peczynski.

– Det här var fantastiskt spännande och roligt. Det var mycket glädjetårar i kyrkan. Nu blir det dans hela natten, sade Anders Borg då till Aftonbladet.

Bröllopsresa till Israel

Dominika var strålande glad efter parets bröllopsresa som gick till Israel.

– Har precis kommit hem från en helt fantastisk bröllopsresa i Tel Aviv och går fortfarande som på moln efter den magiska vigseln och bröllopsfesten förra lördagen. Är alldeles rörd av alla lyckönskningar och den värme, vänskap och kärlek som vi möttes av i samband med denna begivenhet, skrev Dominika efter bröllopet på sin Facebook-sida.

I våras såg tv-tittarna Dominika som en av deltagarna i TV4:s mattävling ”Sveriges mästerkock VIP”, och under sommaren har hon varit aktuell på turné med Army of Lovers.

”Började med botox när jag var 37”

I en intervju med magasinet Amelia berättar Dominika Peczynski hur hon ser på skönhetsingrepp, som hon menar har blivit allt vanligare hos framför allt yngre kvinnor.

– Själv är jag ju en gammal tant, så jag kan inte svara på varför unga kvinnor gör det; själv gör jag det för att slippa rynkor. Jag vill inte lägga mig i vad de gör, det är deras ensak, men förstår inte riktigt varför eftersom de ju redan är så söta. Själv började jag med botox och fillers när jag var 37 och fyller sedan dess på en gång i halvåret, strax innan allt börjar hänga. Det är lite ”duttelidutt” här och var, och är väldigt noggrann med att det inte ska synas att jag gjort något, säger Dominika till Amelia.

Har uppmanat maken Anders Borg att göra ingrepp: ”Självklart”

Själv ångrar hon inte att hon började med skönhetsingreppen.

– Nej, varför skulle jag ångra det? Om man ångrar det kan man ju bara sluta. Den enda biverkning jag har fått är att jag inte har några rynkor, säger hon.

Samtidigt har hon också gett sin make Anders Borg rådet att försöka gå samma väg som henne – dock ännu utan resultat.

– Självklart har jag det. ”Testa lite”, säger jag, ”det är inte så farligt”. Men han vill behålla sin bekymmersrynka, eftersom han tror att han tjänar pengar på den, haha, säger Dominika till Amelia.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev