Sexinslaget i ”Så ska det låta” – visar att SVT tänjer på gränserna

Även om ”Nya” Så ska det låta fått många positiva reaktioner så har vissa förändringar inte gått hem hos alla. Nu har sju nya avsnitt hunnit sändas och tittarna har smält omställningen, men då kom Sarah Dawn Finers oväntade sexutspel.

Sarah Dawn Finer är trygg i rollen som programledare, kanske lite väl trygg menar vissa tittare som kommenterat söndagens avsnitt i sociala medier. I söndagens avsnitt sa Sarah Dawn Finer något som inte är vanligt att höra i SVT. När hon skulle presentera och välkomna pianisten Marika Willstedt utbrast hon:
– Du är så sexig att jag känner att jag vill ta hem dig och piska dig.

Foto: SVT

Gjorde flera ändringar i formatet

Skämtet är långt ifrån vad många förväntar sig att höra i SVT, och det visar att kanalen låtit tänja på gränserna i och med nya säsongen. SVT själva är väldigt nöjd med nya upplägget och att ha värvat Sarah som programledare. Ebba Adielsson, produktionsledare för ”Så ska det låta”, har tidigare sagt:
– När Sarah Dawn Finer blev ny programledare så gjorde vi lite förändringar i formatet, bland annat för att hon var ny och vi ville integrera henne på det sättet som vi tyckte passade för henne.

Foto: Anders Wiklund/TT

Hur reagerade folk på Sarah Dawn Finers sexskämt?

Efter att Sarah dragit sitt sexrelaterade skämt så började både pianisten Marika och publiken att skratta.

Tycker du att det var roligt sagt? Dela gärna om du tycker att Sarah Dawn Finer har humor och att det är bra att SVT tänjt lite på gränserna.