Sigrid Bergåkras beslut med nya kärleken – nu berättar de: ”Det börjar bli allvar…”

Hon blev en omedelbar tittarfavorit i ”Bonde söker fru”.
Nu har Sigrid Bergåkra hittat kärleken.

Sigrid Bergåkra klev rakt in i tv-tittarnas hjärtan när hon år 2016 sökte kärleken i TV4:s populära realityserie ”Bonde söker fru”.

Hästbonden skickade till slut hem alla sina brevskrivare i slutet på säsongen i TV4, och efter det att säsongen visades i tv har Sigrid varit öppenhjärtig med sina relationer.

Och nu har hon hittat rätt.

På Instagram berättar Sigrid Bergåkra om den stora lyckan tillsammans med Jesper. De har dessutom tagit ett stort beslut och blivit sambos!

Sigrids härliga 50-årsfirande för sambon

Under sommaren har kärleken spirat mellan paret.

”Sambos, kära och på upptåg tillsammans med barnen, hästarna och våra husdjur vart vi än är geografiskt! Heja oss! Kärleken är vårt viktigaste mål”, skriver paret i sin beskrivning till Instagram-kontot.

Nyligen firade paret också Jespers 50-årsdag – med såväl trerätters…

https://www.instagram.com/p/CFDLTlVH5OU/

…som ute i det fria till häst!

https://www.instagram.com/p/CFKBNQAn0Sv/

På parets gemensamma Instagram-konto har de också lagt upp mysiga videoklipp där Sigrid kärleksfullt kommenterar med orden: ”Så tacksam jag har en partner som uppskattar vår skog och natur här i Hälsingland”.

Sigrid förklarar att hon är väldigt lycklig med sin Jesper, och även att de tagit beslutet att skaffa ett Instagram-konto. ”Bonde söker fru”-profilen uppskattar också att följarna är trevliga mot dem i kommentarsfältet.

”Det börjar bli allvar på riktigt! Hihi, alltså inte insta för det är bara en kul grej för oss, det började som ett litet skämt för våra barn är så duktiga på sociala media och Sigrid & Jesper behövde en gemensam plattform för hyllandet av varann och den härliga vardagen. Det är så få par som är tydliga med sin kärlek, och det är ju härligt om fler hyllar och lyfter varann istället för tvärtom. 1500 som följer, det är kanske inte är så många, men det är många människor i ett rum bjudna på vår fest, om man tänker så! Vi är så tacksamma för att alla håller så god ton”, skriver de.

https://www.instagram.com/p/CEuKceaHGUp/

All lycka till er, Sigrid och Jesper! Grattis till er kärlek!

https://www.instagram.com/p/CCCJaT3ngl6/