Sigrid Bernsons barnbesked – bekräftar framtidsplanerna med Robin

Sigrid Bernsons härliga besked – bekräftar framtidsplanerna med Robin: ”Taggad på ett barn till”

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson är för tillfället mitt uppe i bebisbubblan.

Och redan nu berättar Sigrid att det finns planer på fler barn inom en snar framtid.

– Jag är ju redan taggad, säger hon i en intervju med Mama.

I september var glädjen enorm för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.

Efter en lång väntan och en tuff förlossning som slutade i akut kejsarsnitt fick de äntligen välkomna sin lilla prins till världen.

Storebror Willes lycka

Paret valde att ge honom namnet ”Viggo” och hela familjen var överlyckliga när de äntligen fick träffa honom.

Inte minst Robins son Wille, som verkar ha axlat rollen som storebror alldeles utmärkt.

– Han är jättestolt och väldigt omhändertagande. Han har många småkusiner så han har en förståelse för hur man tar han om småbarn sedan innan, och han vill ju gärna bära och hjälpa till och mata och så. Han kan säga: ”Kan inte Viggo sova med mig i min säng?”… Wille har ju önskat sig en lillebrorsa i julklapp i två år. Han har sex tjejkusiner, så för honom var det ju väldigt kul att det blev en lillebrorsa, för han har verkligen velat ha en lilleBROR, en liten ”dude”, berättar Sigrid för Mama.

Träffades under Let’s Dance

Sigrid och Robin träffades under inspelningen av ”Let’s Dance” 2019, och där fick hela svenska folket bevittna hur fjärilarna i magen växte lite mer hos de båda för varje program som gick.

Amors pilar träffade rakt i hjärtat, och det tog inte lång tid innan kärleken mellan dem var ett faktum.

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson
Foto: Youtube/TV4

Än idag är känslorna minst sagt sprudlande och många följer deras vardag på sociala medier.

”Världens finaste pappa”

Där har Sigrid bland annat skrivit hur fin hon tycker Robin är med barnen och hur lycklig hon blir av att se dem tillsammans.

”Jag blir helt varm i hjärtat när jag ser dig med Wille och Viggo. Världens finaste pappa! Grattis älskling på din första farsdag som tvåbarnspappa. Du är vår klippa, vår trygga famn och vi älskar dig såå,”har hon skrivit på Instagram i samband med farsdag.

Rollen som föräldrar är något som båda trivs bra i.

– Jag tycker vi delar på det mesta. Han är en väldigt lekfull pappa, gillar att busa och gosa med barnen, och det gör jag också, säger Sigrid till Mama.

Vill redan ha fler barn

Och faktum är att Sigrid redan är sugen på tillökning, trots att Viggo bara är några månader gammal.

 I framtiden ser hon mer än gärna att familjen får fortsätta med allt det härliga de håller på med just nu, och förhoppningsvis får Wille och Viggo ytterligare ett syskon.

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj.  Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut? Och jag är ju redan taggad på ett till barn! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille! Kanske om ett år eller så?, säger hon till Mama.

Vi önskar er allt gott!