Sigrid Bernsons lycka över att vara bonusmamma – fina relationen till Robin Bengtssons son: ”Alla viljor ska få plats”

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fick för en tid sedan välkomna sin älskade son Viggo till världen.

Men i familjen finns även Robins son Wille från en tidigare relation.

I en intervju med Mama har Sigrid berättat om livet som bonusmamma.

– Första gången jag sov över hos Robin så var det faktiskt Wille som frågade: ”Ska inte du sova över här? Det vore ju kul!,” har Sigrid berättat för tidningen.  

Under flera vekor fick vi se dem svänga på sina danshöfter tillsammans 2019.

Redan under deras medverkan i ”Let’s Dance” där de tävlade som par började känslorna väckas mellan Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.

Och det tog inte speciellt lång tid innan Amors pilar träffade de båda rakt i hjärtat och kärleken var ett faktum.

Fick sitt första gemensamma barn

Idag har de kilat stadigt i flera år och under hösten välkomnade Sigrid och Robin sitt första gemensamma barn, Viggo.

Men Viggo är inte det enda barnet i familjen. Robin är nämligen också pappa till Wille, som idag är 9 år gammal.

Var aldrig ett problem för Sigrid

I en intervju med Mama fick Sigrid frågan gällande hur hon såg på faktumet att han redan var pappa när de träffades.

– Det var inget problem för mig, men jag kan ju säga så här att om jag hade träffat honom några år tidigare så hade det kanske inte funkat. För man behöver nog vara på en viss plats i livet. Men jag var ju över 30 så det var inte någon dealbreaker, i stället tyckte jag att han var en så jäkla go pappa till Wille, förklarade hon då. 

Wille som frågade om hon kunde sova över

Faktum är att hon och Wille har en väldigt fin relation och första gången de träffades var det väldigt odramatiskt- eftersom hon ju då presenterades som pappas danspartner snarare än flickvän.

– Det som blev bra för oss, var att Wille lärde känna mig under tiden vi dansade, så jag var pappas kollega och danslärare. Då visste inte vi att vi skulle bli ihop, så det var aldrig så där ”här är pappas nya tjej”. Första gången jag sov över hos Robin så var det faktiskt Wille som frågade: ”Ska inte du sova över här? Det vore ju kul!”, säger Sigrid i intervjun. 

Tar rollen som bonusförälder seriöst

Hon förklarar också att rollen som bonusmamma är något hon tar på största allvar.

– Jag tar den verkligen på allvar. Ibland är det så klart klurigt och svårt och ibland så går det jätteenkelt. Vårt hus är ett hem för alla, då måste allas viljor få plats. Det ska vara okej för både mig och Robin att säga till, som de två vuxna som vi är hemma, säger Sigrid till Mama.

Robins varma ord om Sigrid

Att kärleken till Wille är stor råder det inga tvivel om, och även Robin har lyft vilken fantastisk bonusmamma Sigrid är.

”Hittade den här fina gamla bilden på Sigge och Wille och kände att jag måste bara lägga upp den och säga SIGGE vilken jävla pangperson du är som tagit hand om Wille precis som om han varit din egen. Att se honom springa mot din famn värmer upp den ruggigaste höstdagen. Under din värsta period med utmattningssyndrom hittade du ändå alltid energi att rå om honom, pyssla och leka. Du är bäst!”, har han skrivit på sin Instagram.

 Vi önskar hela familjen allt gott!