Sissela Kyles glädjebesked med särbon efter alla år

Hon är en av landets roligaste skådespelare – och har belönats med hela fem Guldmasker.
Han är psykolog- och ståupprofilen som haft eget sommarprat i P1.
Nu firar Sissela Kyle och Per Naroskin jubileum – och gratulationerna väller in!

Sissela Kyle, 63, är regiaktuell med vemodiga komediuppsättningen ”Tre lite äldre systrar” – fritt baserat på Tjechovs klassiker ”Tre systrar”. Enligt den folkkära skådespelaren handlar det mycket om att drömma sig bort till nutid och dåtid.

På fredagen gästade hon Nyhetsmorgon i TV4 tillsammans med den tidigare ”Fröken Frimans krig”-kollegan Maria Kulle, som har en roll i den nya Sofia Fredén-skrivna pjäsen.

Stämningen var uppsluppen och glad i studion när Sissela med sin humoristiska tajming berättade om den nya pjäsen.

Foto: TV4

– Det här är efter en idé som jag haft i många, många år. De här systrarna i Tjechovs pjäs lever så långt ifrån mindfullness man kan komma, nämligen i framtid och dåtid och är bara 20 år ungefär. Då har jag tänkt att, tänk om de här skulle vara 60-70 år och bara fortsätta vara, hur är livet då och hur skulle de vara? säger Sissela Kyle om pjäsen i Nyhetsmorgon.

Maria Kulle, 60, har spelat rollen som en av systrarna Masja när hon var i 20-årsåldern – nu gestaltar hon samma rollfigur som åldrats.

– Hon är fortfarande passionerat förälskad i sin stora passion överste Versjinin som blev placerad i den här lilla byn på regementet. Han var liksom Masja gift men de hade en stor passion. Sen blev han förflyttad till Moskva och hon vill dit fortfarande, säger skådespelaren Maria Kulle om sin rollfigur i Nyhetsmorgon.

Sissela Kyles glädje med kärleken – ”Let’s dance”-profilens gratulationer

Vid sidan av teaterscenen och rampljuset i tv har Sissela Kyle också haft andra glädjeämnen mitt under coronapandemin tillsammans med särbon och psykologprofilen Per Naroskin.

STOCKHOLM 20180711 Sissela Kyle och särbon Per Naroskin anländer till smygpremiären av ”Mamma Mia! Here We Go Again” på Filmstaden Sergel vid Hötorget. Foto: Christine Olsson / TT

För ett par veckor sedan firade paret 15 år tillsammans och den folkkära skådespelaren uppmärksammade detta med en kärleksfull bild i sociala medier.

Massor av vänner och fans ville så klart genast gratulera Sissela och Per i kommentarsfältet. Bland dessa ”Let’s dance”-profilen Tobias Karlsson som skrev: ”Åhhh mitt favoritpar!!!”

Även programledaren Jenny Strömstedt – som under fredagen intervjuade Sissela Kyle i Nyhetsmorgon – gratulerade paret i kommentarerna, liksom Niklas Strömstedt och Lisa Nilsson.

”Ni gör er i både svart-vitt och färg”, skrev konstnären och filmaren Marie-Louise Ekman i en kärleksfull kommentar till paret.

De träffades under inspelningen av radioprogrammet ”Spanarna” och efter att de fick sitta bredvid varandra på en 60-årsfest har de varit ett par.

– Vi skämtar mycket ihop och tycker att mycket i tillvaron är ganska skrattretande, har Sissela Kyle tidigare berättat för Ica-kuriren.

Paret lever som särbos och trivs väldigt bra med det.

– Man kan fortsätta ha sitt eget liv och sin självständighet. Man får längta efter varandra. Känna att man väljer varand­ra när man träffas. Behöver inte kompromissa om lika många saker som man gör när man bor ihop. Plus att jag och min särbo Per båda har behov av egen tid. Men vi älskar varandra. Är ofta hos den andra och bor många gånger ihop i någon av ­lägenheterna, sade Sissela till Ica-kuriren.

STOCKHOLM 2015-01-26 Sissela Kyle och Per Naroskin anländer till Guldbaggegalan på Cirkus i Stockholm. Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Stort grattis till er, Sissela och Per! Samtidigt önskar vi också lycka till med den nya pjäsen!

Skriv gärna en kommentar och dela vidare för att visa din uppskattning för denna härliga och mångsidiga skådespelare!