Siw Malmkvist och dottern Toves fina stund tillsammans

Siw Malmkvist och dottern Tove delar en härlig stund.

Foto: Instagram/ @siwmalmkvistofficial

Siw Malmkvist har underhållit svenska folket i flera decennier. Men även på det privata planet bjuder hon inte sällan på skratt och härliga stunder med de som står henne närmst. Något hon delade med sig av på sin Instagram under torsdagen.

Siw Malmkvist har hunnit med otroligt mycket under sin långa karriär och gjorde sig redan som ung känd som en av Sveriges stora stjärnor. Inte minst i Melodifestivalen. Redan 1959, under tävlingens andra år, vann hon med låten ”Augustin”. Två år senare upprepade hon bedriften med ”April, april”.

Resten är, som man brukar säga, historia. Genom sina segrar har hon för alltid skrivit in sig i Melodifestivalens historia och tillhör den exklusiva grupp av artister som vunnit tävlingen två gånger.

Men självklart har hon också sysslat med mycket annat och Siw har synts till i mängder av program, föreställningar och stått på stora scener genom åren. Bland annat har hon varit värdinna i ”Hylands hörna” och har medverkat i en rad musikaler i Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien och Norge. Stjärnans musikaliska karriär är verkligen något utöver det vanliga och hennes avtryck har varit stort.

Läs mer: Siw Malmkvist nya beslut – förändrar utseendet efter alla år: ”Nu ska krullet bort”

Siw Malmkvists härliga video med dottern

Bakom rampljuset är hon även en kärleksfull mamma och precis som på scenen sprider hon glädje och värme till sina nära och kära. Något hon gav fansen en inblick i när hon delade med sig av en härlig stund tillsammans med dottern Tove.

På instagram publicerade Siw nämligen en gammal bild där Tove håller upp en sminkborste mot hennes ansikte, och i nästa stund visar hon upp hur Siw nu sminkar Tove. Ett ögonblick som får de båda att skratta gott. ”Tove målar mamma!!! mamma målar Tove!,” skriver hon till inlägget.

I kommentarerna är det många som skriver varma hälsningar till Siw och Tove:

”Så roligt ni har ihop”

”Alltid lika glad underbara Siwan”

”Härlig med ett härligt skratt”

”Vad kul ni har”

”Underbart”

Här kan du se inlägget:

Vi kan inte annat än att hålla med! Så underbart!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version