Skäringer visar upp sin nya kropp – och möts av hundratals starka kommentarer

En av de många saker som gör komikern och skådespelerskan Mia Skäringer så populär är att hon vågar säga vad hon tycker och att hon står upp emot orättvisor. I ett av sina senare inlägg på Instagram visar hon upp en enorm förändring på sin kropp, och höjer rösten för de som gjort eller vill göra likadant.

”Jag gillar inte tjejer med tatueringar”, hörde Mia Skäringer en känd man säga i en intervju. Det fick henne att reagera starkt. Därför la hon upp ett inlägg på Instagram där hon visar mer hud än vanligt, och där flera av hennes tatueringar blottas. Inlägget fick positivt gensvar från tusentals personer, som tyckte att Mia har helt rätt. Men uppföljningen blev desto starkare.

Tatuerade hela ryggtavlan

Mias senare inlägg fick minst sagt tatueringsmotståndarna att sätta kaffet i halsen, då hon visar upp en fullt tatuerad ryggtavla. Bilden visar en stor tiger som täcker hela Mias rygg, och mer ska det bli, eftersom hon skriver att hon har 20 timmar kvar av tatuerande.

Flera har reagerat på bilden, bland annat en kvinna som ifrågasätter hur Mia tänker kring att bli äldre och huden och skinnet ska börja hänga.

”Så himla snygg”

Men antalet gillamarkeringar talar för sig. Närmare 26 000 personer har gillat bilden, och kommentarerna är nästan enbart positiva.
”Så grym”, ”Så himla snygg”, ”jäklar va snygg! Ser ram emot det färdiga resultatet.”, är bara några av de rader som synd i kommentarsfältet.

Mia Skäringer menar att alla får göra som de vill med sin egen kropp, och att man inte ska se ut på ett sätt för att behaga någon annan. Dela gärna för att sprida detta budskap.