Skönhetsingreppet Jenny Strömstedt ångrar: ”Mest smärtsamma jag gjort…”

Jenny Strömstedt är en av våra mest folkkära tv-profiler. Under sin dagliga närvaro i tv-rutan har hon visat att hon kan bjuda på sig själv likväl som hon kan vara professionell under direktsända partiledardebatter och intervjuer om allvarliga ämnen. Hon är också öppen gällande sitt privatliv, men vad många inte känner till eller kunde ana är att hon en gång gjort ett skönhetsingrepp. 

Jenny Strömstedt, 50, är ett av TV4:s mest kända ansikten. Sedan 2005 är hon programledare på Nyhetsmorgon, där hon ofta ses sida vid sida om Steffo Törnquist. En favorit-duo som ofta ses hyllas i TV4:s sociala medier. 

Privat är Jenny gift med Niklas Strömstedt, som hon gifte sig med 2011. Men innan de två blev äkta makar kom en skönhetstrend som Jenny valde att hoppa på.

Ett beslut hon sedan kom att ångra

Jenny Strömstedt. Foto: TV4
Jenny Strömstedt. Foto: TV4

Ville ha större läppar

Det handlar om fillers i läpparna. Ett skönhetsingrepp som innebär att man använder en nål för att spruta in fillers i läpparna så att de blir större. 

I en intervju med magasinet Daisy Beauty 2018 har Jenny Strömstedt berättat om ingreppet, samt om ångern hon kände efteråt. 

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig, sa Jenny till Daisy Beauty då.

Jenny är dock inte den enda i paret Strömstedt som varit sugen på skönhetsingrepp. 

Niklas ville ha bort ”daller”

När Niklas gästade Fördomspodden fick han bemöta fördomen om att han skulle lägga sig under kniven om han drabbades av “kalkondaller” under hakan. Detta påstående bekräftades då av popstjärnan i fråga. 

– Jag var inne på det där faktiskt en gång och satt till och med faktiskt framför en mycket mycket trevlig doktor och gick igenom det där, sa GES-stjärnan då.

Men Niklas Strömstedt ångrade sig och avstod. 

– Om jag gör det här ingreppet så kommer det ju bara börja hänga någon annanstans och då måste jag ju bara fortsätta och göra det där och göra det där hela tiden, så jag kom fram till att vi hoppar det här.

De är för härliga, makarna Strömstedt. Dela gärna om du håller med.

LÄS MER: Jenny Strömstedts paus från TV4 – därför tar hon ledigt från kanalen: ”Släcker lampan”