Sofia Helin visar upp sonen Ossian

Sofia Helin delade under måndagen med sig av riktigt fina bilder tillsammans med sonen Ossian på sin Instagram. Nu överöses dem med fina komplimanger i kommentarsfältet.

Sofia Helin har blivit en uppskattad och välkänd skådespelare som briljerat framför kameran genom åren. Redan på 90-talet gjorde hon en roll i långköraren Rederiet och resten är, som man brukar säga, en historia. Därefter har hon gjort allt ifrån ”Beck – Sist vittnet” till ”Masjävlar” och ”Arn”.

För många svenskar är hon nog dock mest känd för sin roll som Saga Norén i succéserien ”Bron”.

Men på det privata planet är hon också en kärleksfull hustru och mamma till två barn. Hon är gift med Daniel Götschenhjelm och tillsammans har de barnen Ossian, 20, och Nike, 14.

Paret träffades i samband med att Sofia gick teaterskola. Faktum är att maken också är skådespelare i grunden och de har till och med spelat mot varandra i ”Nina Frisk”. Idag är det dock många år sedan som Daniel valde att lägga skådespelarkarriären på hyllan och istället sadla om till präst.

Visar upp nya bilderna med sonen

Under måndagen var det riktigt partaj och röda mattan som gällde för Sofia. Då delade hon med sig av fina och härliga bilder från firandet av Grand Hotel 150 år, och även sonen Ossian var med. ”Min älskling,” skriver hon till bilderna och taggar honom.

I kommentarsfältet är det många som skrivit hur fina de är och delat med sig av varma komplimanger till mor och son.

”Vad fin han har blivit. Tänk vad tiden går och barnen blivit så stor!”

”Din son är vacker som du! Grattis!”

”Vackra underbara. Hoppas kvällen var underbar!”

”Wow!! Snyggingar. Fina Ossian”