Sofia Wistams fräcka ord till Pernilla – intima piken efter nya beskedet om kärleken: ”Jag vill knappt…”

Lyckan är stor för nykära artisten Pernilla Wahlgren.

Hon har hittat kärleken på nytt och när hon berättade nyligen om romansen för vännen Sofia Wistam, fick hon en intim pik riktat mot sig.

– Jag har knappt pratat med dig, för att du är så upptagen med, jag vill knappt veta vad du gör, eller vill, det vill jag, men det känns…, säger Sofia Wistam i deras podd ”Wahlgren och Wistam”.

Det sprudlar av glädje av artisten.

Pernilla Wahlgren visade nyligen för allra första gången upp hennes nya man i sitt liv.

Och det var en lycklig Pernilla som stolt berättade om kärleken.

”För vet ni; man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen. Det tog mig många år,
men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken…! Den kommer när du minst anar det… Tack C för att du kom in i mitt liv”, skrev hon då.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens öppna hån mot Carola – syrliga piken mot artistrivalen efter missen i Eurovision

Sofia Wistams fräcka pik

Och i det senaste avsnittet av podden ”Wahlgren och Wistam” som hon har tillsammans med vännen och tv-profilen Sofia Wistam, avhandlas just kärleken.

Avsnittet har fått namnet ”Tokkär”, och det är precis det som Pernilla numera verkar vara.

– Jag har knappt pratat med dig, för att du är så upptagen med, jag vill knappt veta vad du gör, eller vill, det vill jag, men det känns…, säger Sofia Wistam.

– Jag tar igen sju års celibat, säger Pernilla Wahlgren.

Sofia Wistam säger då:

– Du gick hjulbent upp för trappan när du kom hit, säger hon och de båda skrattar.

Pernilla om stora kärlekslyckan

Pernilla berättar att hon är så lycklig med kärleken, och att hon nu sprudlar av glädje.

– Det som har hänt och som är helt, helt fantastiskt är att jag har träffat mannen i mitt liv. Jag har varit öppen med att jag har varit rädd för att släppa in någon in på livet igen, att jag har blivit sårad och lämnad och gråtit alldeles för många tårar att jag inte orkar, och att jag har mått förträffligt bra som singel de senaste åren och varit så lycklig som jag aldrig har varit förut. Då vågar man ju inte jinxa och förstöra det med att träffa en ny kille och kasta sig ut och riskera allt det där igen, även om det inte är så att jag går runt och tror att alla män kommer att såra mig, säger Pernilla Wahlgren.

Pernillas nya man, som bekräftats vara Christian Bauer, har också fått höra de tre speciella orden.

Artisten berättar att det var känslosam stund när de sa att de älskade varandra för första gången.

– Jag har aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden, vi var så kompatibla i allt, vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter… det är som att vi är ett tryggt par, samtidigt som vi är så nykära och pirriga att det är sinnessjukt.

Nya kärleken om glädjen

Enligt Aftonbladet har även Christian delat med sig av kärlekslyckan.

På sitt privata Instagramkonto ska han ha skrivit om glädjen med Pernilla.

”Kan inte hålla tillbaka mig längre! Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde den komplett. Din, för alltid”, skrev han i inlägget till Pernilla Wahlgren enligt sajten.

Vi är så glada för din skull Pernilla! Vi önskar dig allt gott i fortsättningen!