Sofia Wistams oväntade juldrag – nya stilen får tittarna att sätta kaffet i halsen: ”Fasen…”

Hon bjuder tv-tittarna på både tårar och skratt.
Nu visar Sofia Wistam åter prov på sin härliga humor.
Nya bilden på programledaren väcker skratt.

Sofia Wistam är inte bara en rutinerad och skicklig tv-programledare som alltid bjuder tittarna på intressanta och känslosamma ögonblick i rutan. Bland annat i programserien ”Sofias änglar” som visats i flera år i Kanal 5.

Hon är också en härligt humoristisk profil som inte drar sig för att bjuda på sig själv. Bland annat i den egna podcasten ”Wahlgren & Wistam” som hon har tillsammans med vännen och artisten Pernilla Wahlgren. Den har snabbt växt till en av Sveriges mest populära podcasts. Varje vecka publicerar kändisduon ett avsnitt där de funderar över små och stora saker. De beskriver själva innehållet i podden med orden ”ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor”.

Och nu har alltså Sofia Wistam återigen visat prov på sin härliga humor.

Sofia Wistams succé i lussedräkten

Det är i ett inlägg på Instagram som programledaren nu visar upp sin nya julstil. Lagom till Lucia – eller snarare efter densamma – grävde Wistam djupt i garderoben, och kom ut med denna fantastiska dräkt.

– Fasen. Missade att använda min luciadräkt i går, skriver hon.

Klädd som en lussekatt är det svårt att argumentera emot att Wistam nu gör succé i sociala medier. Över 7 000 personer har hittills tryckt på gilla-knappen i uppskattning över inlägget.

”Tur att den är tidlös, du får en ny chans nästa år”, skriver en av Sofia Wistams följare i en kommentar till inlägget.

”Sötaste Lussebullen”, skriver en annan följare.

”Snygg, och den kan du väl ha varje dag fram till julafton( tänk så lätt klädvalet blir). Lucian är bara med den 13:e men bullarna och pepparkakorna äts ju ända fram till jul”, skriver en tredje.

Foto: TV4/Youtube

Nu hjälps vi åt att hylla Sofia Wistam – en av Sveriges bästa programledare som både kan bjuda på tårar och skratt!

Exit mobile version