Foto: Instagram/TV4

Starka reaktioner – efter nya bilderna på Kristin Kaspersen: ”Har aldrig varit så lik sin mamma”

Karisma, stjärnglans och en underbar aura.
Här kliver Kristin Kaspersen ut på röda mattan – och hyllas nu stort.

På måndagen var det dags för den årliga och mycket uppskattade Svenska hjältar-galan – tillställningen som uppmärksammar vardagshjältar via reportage och som startades av Aftonbladet 2007.

Under galan prisas människor som visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet. Av dessa utses vinnarna i olika kategorier av en jury bestående av kända personer.

Svenska hjältar-galan arrangerades på måndagen och kommer att sändas i TV4 den 17 december. Bland tidigare programledare märks Mark Levengood och Peter Settman.

En av många kändisar som medverkade och ville hylla årets vardagshjältar var så klart Kristin Kaspersen, 52. Tv-profilen och författaren tog över som programledare för galan förra året. Nu är hon tillbaka.

Kristin Kaspersen
Foto: TV4

Hyllningen till Lill-Babs

Nyligen berättade dessutom tv-personligheten, som växte upp som dotter till en av Sveriges mest folkkära artister genom tiderna – Barbro ”Lill-Babs” Svensson, att hon tillsammans med systrarna sammanställt en bok. Den heter ”Vår mamma Lill-Babs” och hyllar artisten.

”Vi har grävt i våra olika minnen och upplevelser. Vi delar med oss av berättelser och bilder bakom kulisserna i såväl turné- som familjeliv och vi visar bilder som aldrig tidigare delats med allmänheten”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

LÄS MER: Döttrarnas varma hyllning till Lill-Babs – släpper bok om stjärnans liv

Kaspersen hyllas på röda mattan

”Let’s dance”-vinnaren från 2019 är omåttligt populär hos svenska folket och har tidigare också lett stora sändningar som Idrottsgalan, Söndagsöppet och Fångarna på fortet. Nu visar det sig återigen hur populär Kaspersen egentligen är ute i stugorna.

Nu hyllas Kaspersen – redan innan Svenska hjältar-galan sänts i tv.

Anledningen? Hennes otroliga utstrålning på röda mattan.

Det är Jessica Wahlgren som hjälpt Kaspersen med hår och smink inför galan, som i ett inlägg på Instagram uppmärksammar den omtyckta programledaren.

”Alltid lika underbart att få göra hår och make på vackra Kristin Kaspersen. Här till Svenska hjältar-galan. Styling: Anna Hjerten, klänning uppsydd av Malena Ekström”, skriver Jessica Wahlgren på Instagram där hon också visar upp Kaspersens look på röda mattan.

”Så lik sin mamma här”

I kommentarsfältet till bilderna hyllas Kaspersen stort, och inlägget har i skrivande stund fått tusentals gilla-markeringar!

”Så vacker”, skriver en av Wahlgrens följare i en kommentar om den populära programledaren som äger röda mattan i sin närmast julröda klänning.

Flera personer ser också stora likheter mellan Kaspersen och mamma Lill-Babs.

”Kristin har nog aldrig varit så lik sin mamma, som här”, skriver en följare i en kommentar till inlägget.

”Så lik sin mamma här”, skriver en annan följare.

Även artisten Charlotte Perrelli väljer att hylla Kaspersen med orden: ”Såååå fin!!!!”

Så underbart!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om du också vill hylla Kristin Kaspersen!