Stefan Odelbergs beslut – i relationen med Lotta Engberg: ”Nästa steg”

Ingen kan väl knappast ha undgått kanske den hetaste romansen i år, den mellan Lotta Engberg och Doktor Mikael.

Men nu berättar ”Bingolotto”-kollegan Stefan Odelberg om förändringen med programledaren.

– Jag skulle säga att Lotta är den som jag kommit allra närmast just nu, säger han till Hänt.

Tidigare i år stod det klart att ”Bingolotto” kommer ledas med en ny programledarduo.

Lotta Engberg som har lett programmet tidigare skulle även dela rodret med llusionisten och underhållaren Stefan Odelberg.

Under hösten har de ibland lett programmet tillsammans, men också var för sig vilket har gjort att tv-tittarna fått en variation när det kommer till programledare.

Men det har inte bara varit ”Bingolotto” i fokus för Lotta Engberg under året.

Mötet med Lottas kärlek

Den folkkära programledaren har ju även träffat kärleken i Doktor Mikael, och hennes kollega från ”Bingolotto” har även tyckt till om hennes val.

”Mikael har jag träffat och han är superskön. En man med massor av humor.Hade det inte varit för Lotta så tror jag att jag och Mikael hade haft mer tid”, skriver han om deras relation, har han tidigare sagt till Hänt.

Förändringen i relationen

Men nu berättar Stefan att relationen med Lotta har tagit nästa steg.

– Jag skulle säga att Lotta är den som jag kommit allra närmast just nu. Om man säger såhär då. Du vet i en relation, när man precis träffar någon så går man inte ens på toaletten hos den personen när man är hemma hos den. Sen så kanske man vågar gå på toaletten men man vågar bara pinka liksom. Sen så tar det väldigt lång tid, iallafall för mig, innan jag liksom vågar göra nästa grej hos den här personen. Sen så kommer ju nästa steg och det är att man vågar men säger att personen får ha tv:n på utanför. Så det är långt till det där att bara ha öppen toalettdörr, säger han till Hänt och fortsätter:

– Så jag kan nog säga att jag och Lotta är på den grejen nu att ”okej Lotta, jag kommer behöva att du går och sätter på musik nu för jag behöver göra en grej”.

Så fint att er vänskap har blivit starkare! Ni är ett fantastiskt radarpar tillsammans Lotta och Stefan!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.