Steffo Törnquist avslöjar intima detaljen om sexlivet

Foto: TV4

Steffo Törnquist lever ett liv som lyckligt gift med hustrun Caroline. Men nu avslöjar han en intim detalj om deras sexliv.

– Jag tycker att Mora-klockor är lite segare än mitt eget rörelsemönster, säger han i ”Fördomspodden”.

Steffo Törnquist är ”Nyhetsmorgons” mest rutinerade programledare. Han har synts i programmet i över 25 år, även om han på senare år har börjat trappa ner sin medverkan.

Programledaren har navigerat morgonpigga tittare genom aktuella nyheter i fler år än vad han har varit gift med sin hustru Caroline ”Carro” Törnquist.

Firade nyligen 16 år som gifta

Paret träffades på en golfbana och bestämde sig för att föreviga kärleken framför altaret 2008. Nyligen kunde makarna fira hela 16 år som gifta.

Steffo döljer inte kärleken till sin fru. Snarare tvärtom, på Instagram delar han gärna med sig av deras liv som lyckligt gifta. Nyligen delade han en bild från deras bröllopsdag där han stolt visade upp Carro.

Min hustru är fantastisk. Idag firar vi vår sextonde bröllopsdag och det är svårt att beskriva kärleken och omsorgen som bor i henne. Att jag är lyckligt lottad är ett understatement. Puss min älskade Carro, låt oss köra 2×16 år till

Steffo Törnquist om bråken med hustrun

Men allt är inte bara solsken i äktenskapet. I ”Fördomspodden” avslöjar Steffo nämligen att han och hustrun Carro ibland kan hamna i luven på varandra.

– Om hon är sur på mig, det har hänt, då tar jag omedelbart upp det. Hon kan ha gått och grämt sig för någon grej i ett par dagar, det är inte alltid att hon är lika snabb som jag. Men jag vill inte ha någon jädra långbänk, säger Steffo och fortsätter:

– Då är jag smack, pang på, vad är det som är fel, har jag gjort något fel? Som regel har jag gjort det då. Då har jag inte visat henne tillräcklig uppmärksamhet. Då kommer jag göra det från och med nu, säger jag då, berättar Steffo.

Steffos intima avslöjande om sexlivet

Att par bråkar är naturligt, men att hålla liv i ett aktivt sexliv efter många års äktenskap är desto mer ovanligt.

I podden ger Steffo en inblick i vad som egentligen händer bakom sängkammarens stängda dörrar, det efter ett intimt påstående från Emil Persson.

– I händelse av bakifrån-sex faller din pung lätt in i en Mora klockas pendelrörelse, säger Emil.

– Jag tycker att Mora-klockor är lite segare än mitt eget rörelsemönster. Dom har ju bara ett tick…tack…tick.

– Du är mer en äggklocka då, intensivt?, frågar Emil Persson.

– Ja, ja, säger Steffo då.

Lite senare i podden går de in på ännu fler intima detaljer och Steffo avslöjar att han gillar förspel, särskilt att utföra det.

– Du älskar f*ttan så att säga, säger Emil Persson.

– Det är korrekt, svarar Steffo.

Det visste man inte om vår egen Steffo Törnquist!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version