Steffo Törnquist bakslag efter operationen – ramlade omkull i hemmet

Steffo Törnquist har nyligen gått igenom en knäoperation och håller sig hemma för att återhämta sig.

Men nu har han varit med om en olycka i hemmet – vilket han delar med sig av på sociala medier.

Steffo Törnquist, 68, är programledaren, författaren och livsnjutaren som vi är vana att se i TV4:s Nyhetsmorgon.

I början av 90-talet var han med och startade upp TV4, däribland nyheterna och sporten. Senare har han varit producent för dokumentärer och var programledare för kanalens första talkshow, Steffo – din tröst i natten.

Steffo är även en stor livsnjutare och har skrivit en rad böcker inom områden som mat och sprit.

Sedan år 2000 fram till i dag har vi sett honom i Nyhetsmorgon, där han är en av programledarna som är med och inleder dagen för många svenskar. Vanligtvis så leder han programmet tillsammans med Jenny Strömstedt eller Sofia Geite.

Men för ett par veckor sedan så har blev Steffo inlagd på sjukhus. Han genomgick då en knäoperation efter att ha haft problem med knät en tid.

Plötsliga olycka i hemmet

Sedan dess har Steffo fått komma hem men ännu håller han på att återhämta sig från operationen. Just nu går han på kryckor, vilket han ska göra i några veckor till. Men i helgen var han med om en olycka där hemma som hade kunnat sluta riktigt illa.

I ett inlägg på Instagram beskriver Steffo hur han ramlade ihop efter att ha gått till kylskåpet utan kryckorna.

Om läkaren säger att gå med kryckor i 4-6 veckor så ska man såklart inte kasta dem efter en. Det begriper också jag. Det var bara ett pyttelitet test bort mot kylskåpet för inventering av tredje hyllan”, skriver Steffo Törnquist.

Bilden som han tagit är från när han ligger på golvet. Stjärnan skämtar vidare och försäkrar alla att han mår bra.

Men allt gick bra, ingen fara, vetefan hur jag dämpade fallet, men det skedde, smärtan utöver den vanliga är noll trots att foten pekar bakåt (överdrift av mancoldart) och nu ligger jag här en stund och tittar på taket. Det bör kanske målas om lite här o där, men spotarna blev rätt bra.

Hoppas du är ok Steffo!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev