Steffo Törnquists skarpa varning i direktsändning – orden efter Bianca Ingrossos besked: ”Om vi gör…”

Den alltid högaktuella Bianca Ingrosso gästade nyligen Nyhetsmorgon. När hon fick frågan om sina framtida projekt svarar hon undvikande.

Men det nöjer sig inte programledaren Steffo Törnquist med och tar till nya metoder i programmet.

Tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso är ständigt aktuell. Bortsett från arbetet med sitt eget sminkföretag och sina sociala medier syns hon också i många tv-sammanhang.

Bianca har under flera års tid varit en av medlemmarna i Talangjuryn. Men nyligen meddelade profilen att säsongen 2022 blev hennes sista. Anledningen till att hon lämnar programmet är att Bianca vill lägga mer fokus på andra projekt.

– Jag har valt att fokusera på lite annat på grund av tidsbrist. Men hörni, det här har varit otroliga år. Det har varit en ära att få sitta med den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och att få vara en del av det här magiska programmet, sade hon i ett klipp på TV4:s Facebook-sida.

Bianca sista Talang-säsong

Tack för allt, Bianca! Visst har man älskat att ha henne i Talang-juryn? Lycka till med allt, hoppas vi ses snart igen! ❤️

Posted by TV4 on Friday, March 11, 2022

LÄS MER: Därför hoppar Bianca Ingrosso av ”Talang” – lämnar TV4-succén helt efter alla år

Håller på med nytt tv-projekt

Vad som är Biancas nästa steg i karriären är hon väldigt hemlighetsfull om. När tv-profilen gästade nyhetsprogrammet ”Efter Fem” gav hon ledtrådar kring vad hennes nästa projekt är, skriver Hänt.

– Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, berättade hon då.

I programmet diskuteras om det kan vara en talkshow, men Bianca svarar varken ja eller nej på den frågan.

Bianca Ingrosso
Foto: TV4

Steffo Törnquists drag i Nyhetsmorgon

Nyligen dök Bianca också upp i Nyhetsmorgon. Tillsammans med programledarna Steffo Törnquist och Sofia Geite pratar hon om tiden i Talangjuryn och avhoppet.

Men det är också då programledarna få tv-profilen att avslöja vad hon håller på med för hemligt projekt, rapporterar Hänt.

– Jag har ett nytt projekt på g som jag behöver ge kärlek och tid för, säger Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon.

Men Steffo Törnquist nöjer sig inte med svaret, utan försöker ta till nya metoder för att Bianca ska avslöja mer om sitt kommande tv-program.

– Du får inte berätta något? Inte ens om vi gör tusen nålar så kommer du berätta något? säger Steffo.

Nyhetsmorgon-gästen skakar på huvudet och än så länge är Biancas framtidsplaner okända för allmänheten.

Bianca Ingrosso, Steffo Törnquist
Foto: TV4

Vi önskar dig stort lycka till med vad det än är du planerar att göra för något Bianca!