Foto: TV4

Steffo Törnquists son Max har vuxit upp – visar upp gemensamma intresset: ”Kopior av varandra”

Han är TV4:s store morgonkung.
Men först och främst är Steffo Törnquist pappa.
Nu reagerar tittarna på stora likheterna med sonen.

Steffo Törnquist, 65, är utan tvekan en av landets mest rutinerade programledare. I över 20 år har han lett TV4:s flaggskepp ”Nyhetsmorgon”. Han hade dessförinnan haft flera andra uppdrag på kanalen.

Oftast syns han ihop med kollegan Jenny Strömstedt, 48 – och de skapar allt som oftast god tv-underhållning.

Foto: TV4

Steffo har som bekant en lång karriär på olika nyhetsredaktioner och var en av pionjärerna på TV4 i början av 1990-talet. Han har varit reporter på såväl nyheterna som sporten och gjort olika dokumentärer. 2012 intervjuade han livstidsdömde Jackie Arklöv i en uppmärksammad dokumentär.

Förutom att vara en god intervjuare och rutinerad programledare, har Steffo Törnquist många intressen. Vid sidan av jobbet på TV4 har han band annat släppt boken ”Under hatten på Steffo”, och 2009 fick hans ”Passion” pris som bästa essäbok av Måltidsakademien i Grythyttan.

Steffo njuter av gärna av golf goda drycker och cigarrer delar gärna med sig av sina intressen på sociala medier, men också nära relationen med familjen.

Passionen för golf är någonting han delar med sonen Max. Nu visar han upp deras gemensamma intresse på Instagram – och tv-tittarna reagerar kraftfullt på hur lika far och son är!

”Vad ni är lika”, skriver en följare i kommentarsfältet till Steffos inlägg.

”Ni är kopior av varandra. Steffo är den äldre!”, skriver en annan.

”Härligt, sååå lika ni är. En yngre version av dig Steffo”, skriver en tredje.

Så trevligt att höra! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om du vill önska Steffo en härlig golfsommar med familj och vänner.