Foto: TV4/TV4

Steffo Törnquists vädjan till tittarna – efter olyckan under semestern: ”Hjälp”

Steffo Törnquist delar nu med sig på sin Instagram av en liten olyckshändelse som inträffat under semestern. I samma inlägg ber han också följarna om hjälp.

De allra flesta har vid ett eller annat tillfälle varit med om den otroligt irriterande känslan som uppstår när man råkat tappa något som går sönder.

Oftast är det inte någon större fara i form av en tallrik eller ett glas, men när det är något så pass dyrt och viktigt som en mobiltelefon kan det vara riktigt jobbigt.

Idag är det både ovant och svårt att leva utan sin telefon. Vi har allt ifrån resebiljetter, till kontokort, mailen och annat viktigt för både vardagen och jobbet i dem.

Steffo Törnquist vädjar efter hjälp

För Steffo Törnquist var olyckan nyligen framme, och inte nog med att hans mobil gick sönder. Han befann sig även på resande fot.

”Hjälp, var kan jag i Stockholm i morron blixtsnabbt köpa en ny iPhone? Du som följer mig vet att jag under semestern råkade hoppa i en pool med mobilen i badbrallan. Klantigt, visst, men shit happens. Sen doppet är mobilen oanvändbar. Först var skärmen suddig, men nu knallgrön,” skriver han på sin Instagram.

Steffo Törnquist
Foto: TV4

TV4-profilen förklarar i samma inlägg att han alltid går till samma butik för att köpa sina teknikprylar.

Följarnas reaktioner

Men den här gången hade de inte nya Iphones, vilket han var ute efter, tillgängliga.

”Jag reser hem i morron, trampar arbetsgasen i botten på direkten och behöver därför bums köpa ny lur. Men var??? Vem har i lager? Nån som vet…?,” frågar han sina följare.

I kommentarsfältet är det många som delar med sig av diverse olika tips.

En del skriver att han bör lägga mobiltelefonen i ris för att försöka rädda den, medan andra rekommenderar olika ställen där han kan köpa en ny.

Vi hoppas verkligen att det löser sig för dig, Steffo!