Steffos intima avslöjande inför Let´s Dance-finalen – som gör finalisterna stel1

Fredag efter fredag har de fått känna på oron över att att inte få dansa vidare i Sveriges mest populära dansprogram, men ikväll är sista gången de får uppleva nervositeten. Programledaren Kristin Kaspersen och skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg är de som tagit sig ända till finalen, och ikväll avgörs det vem som vinner Let´s Dance 2019.

När de gästar Nyhetsmorgon under fredagen ser Steffo sin chans att göra finalisterna ännu mer nervösa, genom att avslöja sina favoriter.

Att tävla i Let´s Dance innebär hård dansträning flera timmar om dagen, flera dagar i veckan. Förutom onda fötter har Kristin Kaspersen slagit i huvudet så att hon fick sy, samt fällt många tårar.

Trots det säger hon att hon älskat varje sekund, mest på grund av de personer hon lärt känna.

– Det är så mycket vänskap, den här gemenskapen har jag nog aldrig upplevt, säger Kristin i Nyhetsmorgon.

Skrev ner sina favoriter på papper

Tobias, som dansar med Kristins rival Magdalena Forsberg, håller med, och hyllar sina motståndare.

– Det är det bästa, att få vara i final med dom här två. Min bästa polare och så Kristin, säger Tobias.

Men när Jenny Alversjö och Steffo Törnquist märker att deltagarna är lite väl avslappnande inför att stå i final mot varandra väljer det att höja deras puls genom att avslöja sina favoriter.

I säsongens början skrev Jenny och Steffo ner namnen på de två som de hoppades få se i finalen, och till gästernas stora förvåning så hade båda förhandstippat just Magdalena Forsberg och Kristin Kaspersen.

Se hela inslaget här.

 

Dela gärna med andra som gillar Let´s Dance.